Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jeyla

Ahojte baby,uz som 6tyzdnov po operacii,som v zahranicii tak som nemohla ist za doktorom na kontrolu.Chcem sa len spytat,ci by som uz mohla aj plavat..dakujem

bodynka

Miska ake mas miery? Ja mam 375 ml. Tak ak nechces az tak velke ako pises tak zvol 350 ml, zaklad tiez nieco spravi.

clang

Florida

no ak nemas teda ziadny zaklad tak vtedy sa skor prsia vkladaju cez pazuchu kvoli tomu tlaku a aby ta koza nebola taka napnuta. tak nejak som to pochopila :))
no a co sa tyka tej jazvy, tak co som pozerala baby tak im to nie je vidno. myslim ze to barborka10 ju ma odfotenu po 5mesiacoch a nie je vidno na fotke vobec.
takze ja som za tuto metodu :))

clang

alore

a ty kedy mas opku? lebo ako citam tak si dost podobna ako ja :)). tiez mas pod prsiami 75cm to mam tak aj ja. a ja mam tiez siroke boky a ziadny zaklad...
ja idem teraz 02.07. na konzultaciu a hned mu poviem ze chcem stredny profil. a tiez by som si dala asi tak 325, to by bolo idealne. nech vyzeraju prirodzene. uvidim co mi navrhne doktor. tak potom mozeme porovnat :DD

avm

miska_21

rozdiel medzi 350 a 375 nie je takmer ziadny, no a vacsina z nas po OP s odstupom casu prizna, ze by si dala viac, tak je to na tebe, ale ja by som Dr. Cervenovi verila a nechala si poradit ;-D

avm

barborka 10, kachnatko, clang
aj mne navrhol dr. Cerven, ze by mi pripadne vlozil anatomicke cez pazuchu, hoci sa to bezne nerobi, mala som obavu, aby mi okruhle nerobili gule na hrudi, Dr. ma upokojil, ze gule nebudu, tak som odmietla anatomicke a rozhodla sa pre gulate, lebo som chcela vyplnit dekolt a som spokojna, ze teraz nepotrebujem ani len vystuzene podprsenky :-D
takze ako tu piseme viacere, vkladanie anatomickych cez pazuchu nebude asi uplne raritne

Florida

Ajojteeeee, tak po dlhsej odmlke sa hlasim :-))) citam studujem vela aj na www.omlazeni.cz super vela sa tam tiez clovek dozvie a yberam informacie pred konzultaciou
zvazujem MuDr.Kostala alebo Mudr.Cervena
rozhodujem sa medzi rezom podpazusi alebo pod prsnikom v ryhe ktoru momentalne nijaku nemam nakolko nemam ziadne prsia bradavkou som vylucila
zvazujem anatom a okruhlym implosom strednym....?no chaos v hlavke riadny :-))) tie jazvy pod prsnikom sa mi moc nelubia, nikde som vsak nevidela ako vyzeraju jazvyy po opke v podpazusi...isto je aj dlhsia hojivost, no premielam to v hlave ako sa da.

alore

malachi presne ani ja nechcem 2 lopty...chcem aby boli prirodzene myslim ze tym strednym profilom dosiahnem aku taku prirodzenost a dufam ze nebudu moc velke