Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

alore

a ty asi dobre nevidis :DDD. podla mna sme na tom rovnako, len ja mam asymetriu a to jedno mam vacsie trosku. ale inak to druhe mam take ako ty. tiez len bradavku.
no ja idem teraz 02.07. na konzultaciu a opku mam dohodnutu na 09.10. tak sa tesim :DD

no som strasne zvedava na teba, kedze sme take podobne. a inak aj tu panvu mas presne ako ja. no ja by som si to tiez taka asi dala ze 325 a stredny profil. uvidim co mi povie doky na to :D

bon bony

a neda sa hned objednat na operaciu? aby sa este nepredlzilo cakanie na operaciu po konzultacii?

baby ak nejaka sa najde ktora by to vsetko nechcela podstupit sama ale napr. so mnou :-D tak mi napiste na

bon_bony@centrum.sk

koby

Ahojte dievčatá,
prosím Vás poraďte mi, ktoré to už máte za sebou, min.týždeň som bola na konzultácii u p. Dr. Červeňa a ten mi odporučil 325ml, ale vraj by sa do mna este zmestilo aj 350ml, ale nech sa rozhodnem sama. Mam 162cm, 50kg, obvod pod prsiami 68cm a cez prsia 75cm, dost som plocha. nakoniec sme sa zhodli na gulatych, rez cez pazuchu, vysoky profil. Neviem sa ale rozhodnut, ci si dat tych 325 alebo risknut 350. bude to velky rozdiel?nemate nejaka takuto skusenost? prosim poradte, mam dilemu.
dakujem

anana

no ja som sa na konzultáciu k Dr. Cervenovi objednavala vcera a termin tej konzultacie mam az na 27.8. a ked pocitam ze potom este nejaky jeden-dva mes. do terminu op-ky :-(

bon bony

babyyyyyyy
fakt sa nenajde taka co chce ist tiez na konzultacku, opku ale nechce ist sama?

hm... spolu to bude lepsie :-DD

alore

clang
idem na opku 21.8 uz sa tesim... ale ty mas lepsi zaklad ako ja...ja som ako lata proste nic len bradavky :DD a ty uz mas termin opky? ci az v zime chces ist?