Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

miska

ale zober si,ze prave s tym vacsim implantatom mozu tvoje prsia vyzerat lepsie.nehala by som to asi na doktora,kedze sa nevies rozhodnut sama.

barbora10

miska

ved ked das 350 nic nepokazis.zaklad mas velmi dobry,takze prska budu urcite pekne.zlata stredna cesta:-)ale ty by si mala prirodzene prsia aj s 375,lebo mas na to zaklad.ale ako pisem,nic nepokazis tym,ked das 350.

miska_21

body, pozeram fotky no nepripada mi to tak vela..napr barborkiných 350 to je teda dosť =) ak súdim podla teba ze mam aj o trošinku vacsí základ tak mozem dať tých 350 ml, ak sa ale pozeram na barborkine tak 350 nemozem dať ani náhodou, aj od nej mam vacsi zaklad ako mala ona...viem ze nikdy nebudu rovnaké ml rovnaké na dvoch babach, len potom ako sa rozhodnut...

bodynka

miska ja som mala tusim 69 pod a 48 kil a 163 cm. 375ml mi spravilo poriadne trojky myslim kedze aj Deckovu podprdku mam aj Ceckovu

miska_21

barborka =)...bojím sa stale zvažujem

bodynka mam 167 cm, 53 kg..to teda len hadam lebo som sa nevazila asi rok, no ale som chuda da sa povedat..normalne, a pod prsiami 71 cm, povedal ze mam dosť široký hrudnik..čo celkom nechapem ako nie je to najemenj ale čo tu baby čítam tak maju aj viac =) a povedal ze 350 ml, vys. profil, okruhle, ale ze aj 375 by bolo fajn.

malachi

lolo
nevies prosim ta nahodou ci by nebol pri strednom profile problem s tym ze by mi prsia isli viac do stran?lebo ja ich nemam moc "rovne"

clang

bony

da sa to. ja som tiez uz objednana na opku na zaciatok oktobra a konzultaciu mam teraz v piatok. snad sa dohodneme a bude len jedna :)