Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

laloa

no ja si mozno zoberiem neviem este. ze takuto mam predstavu, a nech mi povie ze ci je mozne s mojim zakladom nieco take dosiahnut. jaj dobre ti je, ked uz idem z robky :), tak pekny den :)

laloa556

clang a nebudem si brať fotky, pokúsim sa ich opísať.. vieš, ide o to, že mne sa napr. páčia barborkine prská, alebo lolo alebo bodynky - mohla by som pokračovať :) - a viem, že s mojim tvarom asi také "nevykúzli" .. no uvidíme čo povie :)

laloa556

clang, áno, poviem ti v piatok, ukážem ti fotky ;) aj ja sa na teba teším - veľmi ;) aj na pána doktora :)) oki, čafte, odchádzam z práce..

clang

lolo

to vazne :))?? tak to som teda na to zvedava :DD

laloa
oki dohoda. a idete pre noveho havinka teda? a jakeho? no ved mi porozpravas potom v piatok. uz sa tesim na teba :)

laloa556

hhehe lolo som na to pripravená :-D

clang, zavolám ti ja zajtra, môžem kľudne aj o 20,00 - mám voľné min., lebo dnes nebudem mať čas, ideme pre havina nového a potom s frajerom nakupovať, kedže v sobotu odchádzame do chorvátska.. budem mať fofry, ale zajtra ti určite zavolám, jo?

lolo77

baby ked pridete na konzultaciu nebudte prekvapene ak vas doktor bude uz poznat podla prezyvok.. :-) pozna nas vsetky :-)

clang

alore
nieee ale este prelustrujem galerku cez vikend, tak nieco najdem urcite. potom ti dam vediet :).
no ja meriam asi 170cm a vazim 54kg. tak nehovorim ze sme uplne rovnake, ale typ postavy mame velmi podobny :)

alore

clang
nenasla si niekde fotky 325 strednz profil,lebo ja vobec ach.Strasne by som chcela vidiet nejaku babu s podobnym zakladom... A ako si vysoka ked sme si podla teba take podobne :D

malinka111

Ahojte,
prosim vas viete mi dat niektora t.c. na dr.cervena do BB.nikto mi to nedviha a co mam druhe telef.c. tam je v kuse obsadene.
Dakujem

clang

laloa
nooo vsak uz sa tesim uuuuuuuplne najviac :DDD, no som zvedava ze ako som si to ja odhadla ci mi to tak povie aj doktor.
ja ti zavolam tak okolo 20.00 dobre?? lebo idem este cvicit. juj, uz nech je piatok :))
a beries si aj nejake obrazky prs co sa ti pacia?