Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

bodynka

no ved uz zajtra ideme :), tak som strasne ale strasne zvedava, ze co nam povie :D.
ved potom sa urcite hned ozveme. a ty sa mas ako? uz si kolko po opke?

bodynka

Laloa , clang tak teda uz onedlho budete vediet co a ako, tesim sa s vami babenky. Drzim prsteky.
Malinka na galerku troska musis pockat , dva tyzdne. Baba ktorej treba poslat fotky ma dovolenku.

malinka111

predstavila som sa a pytala som si nejaky termin,hovorila som so sestrickou a ona mi hovori ze maju toho dost,ale ze tu vidi volny termin na 9.7. a hovorila som jej ze u dokt.cervena-hadam to nepoplietla...

clang

anana

ja som tiez dopredu bola objednana a v piatok idem na konzultaciu a kamoska volala po mne a isla o tyzden skor, asi niekto zrusil konzultaciu. keby si aj prehovarala sestricku tak ti to moc nepomoze, ked ma p. doktor uz plno.
a neviem kam ides na opku, ale myslim ze priamo v BB to ma dost plne a uz dava decembrove terminy. ja idem do PK a mam termin na 09.10.

barbora10

anana

zrejme sa nieco uvolnilo a tak mala malinka stastie.tak je to aj z operaciami.ked sa nieco uvolni,tak tam niekoho pichnu.

anana

No pekne a to sa ti ako podarilo na 9.7.??? Ja som volala zaciatkom tyzdna a ze az 27.8.??? to som mala prehovarat sestricku ci co? a terminy op-ky su az na december :-((

malinka111

laloa aj ja som premyslala ze zoberiem foto...ale neviem ci to pomoze...nejak sa budem snazit aj ja opisat.velmi sa bojim jazviciek,no som zvedava co mi navrhne...pretoze ja mam velkost C-D a chcela by som take plne DD a tak pekne hore,do plaviek :)

malinka111

takze som sa dovolala dr.cervenovi a dohodli sme termin na 9.7. jee o chvilu.a ja ani poriadne neviem aky chcem tvar,na internete som citala gulate,alebo prirodzene.co lepsie vyzera? co vy viac preferujete?
to je otazok,dufam ze mi poradite :)