Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jantar

alore, v PK k Mudr.Jezovitovej? ona je vyborna...

barbora10, jej dakujem ti velmi velmi pekne za podporu, aj sa si myslim ze prave v mladosti sa to najviac oplati, naco byt zo seba nestastna, ked sa to da zmenit :)
a co ma prekvapilo, vraj ze ked je implantat vlozeny pod svalom, tak aj ked sa koji v buducnosti, tak sa tvar takmer vobec nezdeformuje :)

barbora10

jantar

dobre rozhodnutie.co mozes urobit dnes neodkladaj na zajtra.urcite tak skoro deticky neplanujes a preco by si si do vtedy nemohla uzivat zivota s peknymi prsiami:-)

barbora10

bubi booo

doktor ti urcite povedal,ake implantaty bude davat,len sa stava,ze su dievcata na konzultacii v strese a niektore veci prepocuju:-)

a ES 81 znamena,ze budes mat gulate implantaty a vysoky profil.

menstruacia zvykne meskat prave zo stresu,stava sa,ze ako napotvoru pridu v den operacie,alebo tesne pred,ale mali by ta zoperovat aj napriek tomu.to zalezi na doktorovi.

ak chces prirodzenost,tak tych 260 bude ok.ale nebala by som sa dat aj viac,pokial by to bolo mozne.nech to uz aj stoji za to.aby si potom nelutovala,ze to je malo.ja mam 350 a chcela by som viac,a to su dost velke:-)

BuBi Booo

ahojte Baby
..ja sa tiež chystam už o par dni na zvacsenie prs. 8.7. už sa neviem dočkať , ale priznám, sa že sa kus bojím hlavne celkovej anestézie,nikdy som nebola uspavana.
dalej už skor 2 tyzdne mi meskaju kramy, a obavam sa, že dostanem presne na opku, ja neviem ci je to zo stresou ,ale nezvyknu mi meskat, prave naopak,
..chcem sa vás spýtat, baby, ako vam bolo po opke,..kolko dni ste boli leziaca. a kedy ste zacali aj normalne chodit, aj medzi ludi,,a tak,
bo ja tiez robim v rakusku 2tyzdnovky.. no teraz budem mat 3 tyzdne volna, tak hadam sa dvtedy zotavím.
ani neviem ake si vlastne idem dat, to mi doktor asi nepovedal, ani na papieroch nic nemam. len druh, eurosilikony 81, 260ml..
..mam 164cm, a 45 kg.ciže som dost stihla a mam male prsia, tak som zvedava , že jak budem vyzerat s tymi 260 ml, implantatmi, nebude to male?. ma tu nektora 26Oml ?. a predtym mala male prsia? chcela by som vidiet, jak to bude vyzerat , po opke,
ani neviem jaky profil, ci vysoky,si streedny ci maly. nic neviem,. ale povedala som ze chcem aby vyzerali c najprirodzenejsie.

alore

jantar ja som starsia mam 21... tiez som zvedava ako budu reagovat spoluziaci atd ..ty to mas dobre budes v novom kolektive mozno si ani nevsimnu ze mas silikony budu si mysliet ze mas prirodzene prsia :) a ku komu ides na opku?

jantar

ahoj Alore, kolko mas ty rokov ak sa smiem spytat? :) chcela by som najst nejaku moju rovesnicku, aby som sa necitila tak blbo...

jantar

ahoj BuBiboo, ja budem mat 255 az 260ml anatomicke a tiez som stihla, mam 166 cm a 50 kg.
nedavno som nasla dobru stranku s fotkami a celkom som odvtedy spokojna a viem si predstavit velkost...tak ked pomoze ---)

giebel.cz