Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jantar

solnicka

mas pravdu, zima je na to najlepsie obdobie, clovek chodi nahulany a rany sa lepsie hoja..a podla mna ked to neprezenies s velkostou, tak to nebude do oci bijuce :)
podla mna chod hned ked dojdes domov na konzultacku a tam sa popytaj co a ako s HAK, ale urcite ti ju odporucia vysadit, tak vysadis a v zime pojdes na OP a v lete budes uplne brutalna :))

solnicka

jantar

no ved ja aj planujem az niekedy v zime ist..je to dobry napad?? si myslim ze to budem lepsie znasat a ze to mozno aj okolie tak nepostrehne...co myslis? ty si uz po opke? ja som v zahranicy ale idem v auguste domov tak by som chcela dat konzultacku nech sa viem zariadit...

jantar

solnicka

ja ti viem poradit iba ohladne HAK, urcite by si mala HAK vysadit aspon 3 mesiace pred OP, alebo aj skor... pokial viem malo ktory lekar by riskoval operaciu, ked beries lieky na zrazanie krvi (HAK). Je to nebezpecne a navyse keby si si dala urobit prsia a potom by si vysadila, vysledny efekt by nemusel byt najlepsi, co sa tyka estetiky psnikov.
no a ked mas nejaky zaklad a dostatocne mnozstvo tuku a zvolila by si anatomicke implantaty pod sval, malo by to byt velmi prirodzene, dokonca na nerozoznanie.

solnicka

cavelko baby...ako tak citam ste tu uz skoro vsetky zbehle v otazkach silikonovych prsicok....aj ja uz o tom dlho uvazujem ale bojim sa....problem je v tom ze teraz mam asi take 2 a som aj celkom spokojna, aj tvar mam velmi pekny...ale...planujem vysadit antikoncepciu a uz teraz viem co ma caka....prsia mi strastne padnu a to je to coho sa bojim vlastne som vzdy bolo za latu a prsia mi narastli az ked som zacala brat antik....tak rozmyslam nad opku...bojim sa ale bolesti a strii a ci to bude vyzerat prirodzene...ake su vlastne tie prsicka na dotyk??? co na to vasi partneri? podporovali vas? mna priatel trosku odhovara...tak neviem..a este neviem ci mam ist na opku pred vysadenim antikoncepcie alebo az po...velakrat vam dakujem za rady....

bodynka

bon bony moje "po" si nik nevsimol. Aspon v praci nie, ale ja som sa predtym vypchavala a nosila sako. Vsimla si to len znama ktora je moja fn. poradkyna a jej som koli pozicke povedala ze pojdem, ale nevedela ani kedy a ked som prisla po "dovolenke" povedala ze sa jej zdaju vecsie. Inak nikto nic. Ludia zabudli ako som vyzerala minule leto. Nikdy som si nedavala nejake extra vystrihy .. A co sa tyka priatelov tak oni by ta neodsudzovali. neboj.
Som alergicka len na slnko :D rata sa to?:P

bon bony

Citala som ze alergicky maju vacsi sklon ku kapsulacii, pisala jedna baba na omlazeni.cz, ze to povedal doktor. Je z vas nejaka alergicka,co je po opke?

bon bony

inak baby co uz mate "nove" :-D prsia!
ako to prijalo vase okolie, spozorovali ste nejake pohlady, resp. nejake reci o vas nechyrovali, ze mate silikony?

uz sa "tesim" ako sa o tom bude rozpravat :((( a tie otazky znamych, ze preco, naco, atd ... ako ste to prezivali?