Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

alore
urcite budes mat krasne prska. 325ml je optimalna velkost a stredny profil tiez. urcite ich budes mat krasne a prirodzene. a kolko budes mat potom cez prsia?ja by som mala mat 90cm.

no a jasne, tesim sa uz velmi na opku, ale este si pockam kedze ju mam az 09.10. aj ked mam trosku obavy z tej asymetrie ako som pisala aj nizsie bodynke. lebo v galerke som nevidela ziadne fotky, kde by mali taky velky rozdiel vo velkosti implantatov a aj iny profil. ale tak ked teraz je ta moja asymetria 100ml, tak sa to musi takto riesit. a strasne sa tesim na vysledok, a ake budu krasne a konecne sumerne :)

clang

bodynka
no tak tomu ver :). laloa sa velmi tesila, aj ze jej da gulate. no a potom by mala mat cez prsia asi 104cm, tak to bude mat aj take slabe stvorky :D.

a dakujem aj ja za podporu, tesim sa uz na opku. aj ked pravdupovediac necakala som, ze ta moja asymetria bude az tak velmi vyrazna a bude sa musiet riesit aj inymi naplnami aj profilmi. ale tak plne sa spolieham na nasho pana doktora a doverujem mu, a uz teraz sa tesim na ten uzasny vysledok :DD

barbora10

BuBi Booo

treba doktorovi verit.kedze si mu povedala aku mas predstavu,tak urcite zvolil to najlepsie pre teba.a nemusis sa bat,lebo 260ml bude akurat na to,aby boli pekne prirodzene.nie na kazde prsia sa hodia anatomicke.praveze na niekom su krajsie prave gulate.ja som z gulaimi maximalne spokojna.ak chces vidiet nejake fotky pred a po,tak mame taku svoju galeriu,kde tie foto posielame,ale kedze je ta co ma galeriu na starosti na dovolenke,tak ti moze poslat heslo az ked sa vrati.staci poslat fotku svojich prs na mail e.uhrinova@gmail.com a nezabudni napisat aj svoj nick.je tam vela dievcat s gulatymi implantatmi.a tiez vela dievcat malo malinke prsia a aj napriek tomu na nich gulate vyzeraju super.

BuBi Booo

barbora10
to mas pravdu, ja som mu vrvela aku mam predstavu,. ale on mi povedal, ze mi musi take vybrat aby sa mi aj zmestili do toho mojho povodneho,,bo potom keby sa mi daju uz vacsie jak 26Oml, by to uz bolo vidiet velmi
no dufam, že to dopadne pozitivne.
ked najviac sa obavam z toho ze som totalne plocha, a ze nemam ziadne prsia,, a ked mi daju gulate, ze to bude moc vidno,.ale uz s tym a j tak nic nespravim, imlantaty mam uz objednane,. tak, ..asi by sa mi zislo teraz vidiet nejke fotky bab, s tymto mojim typom,..ze aby som mala ako tak dobry pocit, ze to mozno naozaj bude lepsie aj s gulatymi vyzerat, no zalezi aj od toho jaku ma baba poostavu, to robi tiez vela

Lucia2

Ahojte, no ja ak by som si chcela dať spraviť prsia, tak by som nevedela vysvetliť chirurgovi ako to presne chcem. tak by som mu radšej priniesla obrazok nejakej baby ktorej prsia sa mi pačia a podla toho nech sa rozhodne chirurg aj pre velkosť implantatov a aj profil. A hotovo, nemusela by som si lamať hlavu nad tým všetkým. Myslim že chirurg by už potom isto vedel aku velkosť treba dať na moje prsia aby vyzerali ako na tej na obrazku a aky profil.

barbora10

BuBi Booo

tak to si mala ty povedat doktorovi aku mas predstavu.ale musim ti protirecit,lebo vela dievcat som uz videla s gulatymi implantatmi a aj tu na fore nas je dost vela a dievcata ich maju krasne.mame svoju galeriu a tam je vela dievcat s gulatymi implantatmi a vela je fakt nadhernych.ale ak si ty proti,treba to s doktorom prediskutovat a prebrat to,ci by neboli vhodnejsie anatomicke.

BuBi Booo

barbora10
..no je to dost mozne ze som prepocula skoda...
lebo myslim si, že gulate nebudu dobre vyzerat na mne!
videla som vela zien s gulatymi,, a ak mam pravdu povedat,, ked maju baby uplne male prsia a doktor im da gulate implantaty.. no dost to bolo viditelne ze su umele prsia.. a na mne to bude isto vyzerat :(((
..a vysoky profil, co znamena?
ja neviem ale ja si myslim, ze to bude divne,.a ze nebudem spokojna.
bo nechcem im mat zasa tak vlozene , v tej ryhe, jak mam ja prsia, jako myslim obluk, bo to bude hrozne umelo vyzerat, dufam ze sa to bude nejako dat ponunut dole nizsie pod prsiu ryhu alebo ako by som to nazvala..

tina1112

barbora10
neposlala by si mi fotky na mail pred a po opke?
ja sa chystam na konzultaciu v auguste
a mam trosku strach
bola som uz na opke uprave nosa to som sa vobec nebala ale na implantaty sa bojim :-(