Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alore

clang gratulujem ku konzultacke urcite sa vytesujes :)
pozerala som galerku tie mena co si pisala...
ja sa uz neviem dockat opky...v piatok idem na dofcu a ked sa vratim tak uz iba mesiac a budem mat konecne prska :D

jantar jasne ze budes moct normalne chodit medzi ludi..ja mam opku 21.8 aby som sa dala dokopy kym zacne semester a mohla som chodit do skoly uz s normalnou podprsenkou nie stahovacou nech mi ju neni vidno a nech si nemusim davat tricka ku krku a nejako to maskovat...tusim po troch tyzdnou mozem cez den mat normalnu podprdu alebo sa mylim,baby? opravte ma :D

BuBi Booo

ahojte Baby
..ja sa tiež chystam už o par dni na zvacsenie prs. 8.7. už sa neviem dočkať , ale priznám, sa že sa kus bojím hlavne celkovej anestézie,nikdy som nebola uspavana.
dalej už skor 2 tyzdne mi meskaju kramy, a obavam sa, že dostanem presne na opku, ja neviem ci je to zo stresou ,ale nezvyknu mi meskat, prave naopak,
..chcem sa vás spýtat, baby, ako vam bolo po opke,..kolko dni ste boli leziaca. a kedy ste zacali aj normalne chodit, aj medzi ludi,,a tak,
bo ja tiez robim v rakusku 2tyzdnovky.. no teraz budem mat 3 tyzdne volna, tak hadam sa dvtedy zotavím.
ani neviem ake si vlastne idem dat, to mi doktor asi nepovedal, ani na papieroch nic nemam. len druh, eurosilikony 81, 260ml..
..mam 164cm, a 45 kg.ciže som dost stihla a mam male prsia, tak som zvedava , že jak budem vyzerat s tymi 260 ml, implantatmi, nebude to male?. ma tu nektora 26Oml ?. a predtym mala male prsia? chcela by som vidiet, jak to bude vyzerat , po opke,
ani neviem jaky profil, ci vysoky,si streedny ci maly. nic neviem,. ale povedala som ze chcem aby vyzerali c najprirodzenejsie.

jantar

AHOJTE BABY, mam 19 rokov a tiez mam termin na augmentaciu 3.9.2010, uz som bola na konzultacii, 255 ml anatomicke...

vsetci ma odhovarali, ze v 19 je strasne skoro, ale mam nastupit na vysku a nechcem tam ist s komplexami, uz som si toho zazila dost na strednej...

nastastie mam rodicov, ktori su chapavi a cele mi to zaplatia, ale ja urcite viem, ze ked budem moct, tak im to splatim...

chcela by som sa spytat, Vas ktore to uz mate za sebou, keby je mozne realne zacat fungovat po OP? budem moct za 14 dni od OP normalne chodit medzi ludi bez toho aby si to niekto vsimol? dik vopred

bodynka

Babyy prsia mi mäknu . Aj z bokov aj zhora, z dola nie az tak ale uz lepsie sa mi macka. Jaj kedy uz budem moct spat na boku?
Clang obe budete mat super prsia. Laloa bude mat urcite dobre velke prsia pri 375 ml, uz teraz tam ma toho dost ako som videla. Tesim na vysledky.

bodynka

Take rizika v dnesnej dobe su uz fakt minimalne. Budes mat predoperacne vysetrenia . Zaspis ani nevies ako a zbudis sa s krasnymi prsiami. Najkrajsie zbudenie na svete.
Ja ked som sa prebrala nadomnou sa sklanal velky Cerven s usmevom . :))))))