Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ikuska

no to som rada lebo zasa nie som nejaka citlivka...ja rada mam poailku takze vravis ze asik esiac budem uplne vyradena :D ???

clang

alore

pozerala som galerku, skus si pozriet andulka33, externa, silavia, ihla, milalicka, deda - toto su baby, ktore mali tie malinky zaklad.
baby, ktore maju stredny profil si kukni deda, trin, babydoll, klaudikake, liza (ta ma stredny a 325 tusim napln).
no snad si to teraz budes vediet trosku lepsie predstavit :), mozno v galerke este nieco najdes..

clang

bodynka
noo tak to bola, hovoril ze by sa do nej aj 420 zmestilo, ale chcela 375. No ze jej da gulate, a tym aj zmetia tvar viac zgulateju. ale ze ich bude mat pekne pri sebe.

noo a mne povedal ze som tazky pripad :D. ze ta asymetria je asi teraz 100ml a nemam ani uplne rovnako bradavky. tak mi vlastne naplnami zvacsi prsia a dorovna rozdiel a profilmi vyrovna bradavkami. ako bol velmi mily, naozaj. plne mu doverujem, a ze konecny rozdiel medzi prsiami budem mat asi 6mm. a tvarovo by mali byt pekne aj pri sebe, len ta asymetria..

bodynka

Tak to urcite nie , tu boli niektore baby relativne fit uz po tyzdni. Aj ja som sa hybala uplne v pohode len ruky som nevedla dvihnut problem je umyt vlasy, ucesat sa, obliect sa. Ale niekto si uz na 6 den vlasy umyl. Ja budem teraz uz mesiac po a ficim , robim uz vsetko mozne , akurat necvicim .