Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Ako to boli? Ako u koho. Mna bolelo jedno a potom velmi chrbat ma bolel. Ale za dva tyzdne som bola uz v pohode, sla som do prace .

ikuska

no mam 169 cm a vahu tak okolo 60.
nieekdy 57..v lete mam problem zo zavodnovanim takze tak

no a premyslela som si to... chcela by som len vediet ako to boli ako na to reaguje prostredie

bodynka

ikuska okukam to a uz si si to premyslela?
Clang a laloa myslela som na vas. Laloa musi byt happy hippo tou naplnou? A co povedal na jej tvar?
A az taky rozdiel dostanes ? Drzim palceky aby si mala krasne sumerne prska. Kedyze ste to dostali ten termin na opku?

clang

ahojte baby :)
tak uz mame po konzultacii konecne :). laloa bude mat gulate stredny profil a napln 375ml. inak pozdravuje vas, ide vecer na dovolenku, tak sa nestihne uz asi prihlasit.

no a ja som iny pripad :D..mne pan doktor navrhol gulate na lavy prsnik 350ml a vysoký profil a na pravý 280ml stredný profil. ze tym sa mi ta asymetria dorovna a bradavky budem mat aj v jednej urovni.
tak dufam, ze vsetko dobre dopadne a uz sa tesim na 09.10. na opku :))

bon bony

mate pravdu baby, len ja to furt potom odkladam, ze vsak mam cas a tak, a takto by som uz musela ked sa s niekym dohodnem ze ideme do toho spolu :-)
skratka trochu sa predsa len bojim co a ako, ale uz som rozhodnuta na 100 percent ze idem do toho, len prave to nakopnutie ze UZ SA OBJEDNAM NA KONZULTACKU potrebujem!! no a samoska ze dohodnut opku...

ikuska

bodynka

no ved ja uz som pisala ze mam fotky v albume na nejakej 7 alebo tak strane..
sa sa chcem venovat fitnessu a nechcem byt plocha a strasne tuzim po peknych prsiach...

bodynka

Bon bony ved tu mas kopec dievcat co su akoby s tebou. Nebudes sa tam tyzden predsa nudit, aj tak dojdes tam chvilu pred operaciou a rano po preveze pojdes domov. Tak hor sa do toho a necakaj