Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jantar

clang

mna bude operovat jedna dobra plasticka chirurgicka, robi v esthetic v ba :)
a neviem ci mi to uslo, ale kolko ml budes mat ty?

alore

clang strasne rychlo to uteka uz sa mi to blizi...teraz v piatok idem na dovolenku a ked sa vratim tak uz len mesiac a budem mat konecne prska tak moc sa tesim :) na predoperacne je este cas pojdem niekedy tesne pred opkou,s tym neni problem...

clang

alore
no ja mam teraz pod 72 a cez 81 a doky mi povedal, ze obvod budem mat potom cez prsia 90cm, ze take trojky. ale ak to bude menej, tak voobec mi to nevadi lebo moja predstava je plne dvojky :)
a ty uz si zachvilu ides aj predoperacne vybavovat. nie? leto ubehne jak voda a zachvilu bude 21.8. a budes mat krasne prska :)

jantar
urcite, ze nazor odbornika je najdolezitejsi a po dlhorocnej praxi najlepsie vie, co sa ktorej pacientke hodi. a teba kto bude operovat?

leus

Je tu niektora ,ktora odkojila so silikonmi?Lebo mozno planujem este jedno dieta, ale teraz neviem ci mam pockat so silikonmi alebo co.

jantar

clang

hej aj gulate sa mi pacia rovnako ako slzicky, ale mne doktorka povedala, ze k mojej postave jednoznacne anatomicke... gulate by boli moc vyrazne a bolo by vidno, ze su tam implantaty...
ale ja ked som prisla na konzultacku, tak som hned povedala, ze mi ide v prvom rade o prirodzenost a tak budem mat anatomicke a mensie trojky :) co je podla mna z malych jednotiek dost velka zmena :)
ale poznam baby, ktore maju gulate a maju ich fakt brutalne pekne :)
proste si treba nechat poradit od chirurga, on operuje priemerne 70 bab rocne(na slovensku)+ na stazach v zahranici a uz to ma v oku

clang

jantar

to je super, ked ta podporuju rodicia. mat podporu v rodine a partnerovi, je velmi dolezite.

a co sa tyka toho veku, tak je nas tu velmi vela mladych dievcat tesne po dvadsiatke. a tak ako aj pisala barborka10 je urcite dobre dat si prska spravit teraz, ked si pevne rozhodnuta a velmi to chces, aby si sa z nich este v mladosti mohla tesit a trosku ich ukazovat na obdiv.

a ja som tiez ta gulate implantaty ako barborka, vela dievcat ich ma velmi pekne a naozaj aj velmi prirodzene. podla mojho nazoru su este krajsie ako anatomicke, ale to je vec vkusu :DD