Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BuBi Booo

barbora10
tak určite, verím, o to sa nebojím., predsa zas ja ne som odborník, nevyznam sa. no dufAm, že to bude všetko v poriadku
ešte stále som nedostala krámy, a už to vidím jak naschval že zajtra isto dostanem, mávam nekedy hrozne bolesti, tak dufam, že tentokrat to bude normalne
už sa neviem dočkat, aj sa teším, aj sa bojím..
inak tie tvoje fotky si neviem pozriet,. ja nie som registrovana.. aako si ich mam pozret?

barbora10

malachi

prave od toho je doktor,aby ti navrhol profil,jedine on moze vediet,ci ti pri strednom profile nepojdu bradavky do stran.ak ti navrhol vysoky,tak vie,ze s VP budu prsia vyzerat lepsie.ale ak ti to neda spavat,tak sa ho na to spytaj.

malachi

ahojte, som tu dlhsie nebola, snazim sa docitat...to fakt su operacie az na december?!a ja ze si idem zavolat o skorsi termin :) tak asi nie :D
inak neviete ci s tym strednym profilom nebudem mat bradavky este viac do stran? (mam VP navrhnuty ale stale mi SP neda spavat :D

solnicka

jantar dakujem :)

hej aj ja tak uvazujem preto rozmyslam nad zimou...su tu nejake baby co si dali robit v zime ?