Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alore

neboj sa tych roznych velkosti a profilov doky urcite vie co robi a krasne ti zrovna tu asymetriu :) budes mat pekne prska
no dufam ze budu pekne prirodzene a nie moc velke :) este musim vymysliet nieco s tym spanim...mama sa mi smeje ze mne pomoze jedine priviazat o postel :xD

clang

malinka
fotky si brat ani nemusis na konzultaciu. povies aka je tvoja predstava, a doktor uz uvazi co je pre teba najvhodnejsie a dohodnete sa. ja som tiez mala pripravene fotky, ale ani som ich nevytiahla. akurat sa ho mozes spytat ci ich budes mat pri sebe a taaak :)

clang

alore
no dufam, ze to pojde rychlo. toto leto mi pride straaasne dlhe :D tesim sa uz strasne aj ked mam trosku obavy z tych roznych velkosti a tak, ale tak doky vie co robi :).
a som inak aj zvedava na teba. keby som mala rovnake sumerne prsia urcite by som si chcela dat velkost ako ti navrhol doktor. budes ich mat pekne :)
a s tym spanim na chrbe dufam, ze mat problem nebudem. ja spim vselijak :D.

alore

clang neboj sa rychlo ti to utecie ani nebudes vediet ako :) ja sa chystam po dovolenke ze sa zacnem ucit spat na chrbate :D ja tak vobec neviem zaspat...spavam iba na brusku ach.
Baby ako ste to riesili? Ako ste si zvykli spat na chrbate? Nejake triky ? :(

barbora10

bubi booo

ak aj kramy dostanes,tak ta zoperuju.ide tam hlavne o to,ci pocitujes bolest na prsiach pocas menstruacie.

a myslis tie fotky na omlazeni???ak ano,tak tam sa musis najprv zaregistrovat,inak ti foto pozerat nepojde.

malinka111

ahojte,
mne sa uz blizi ten piatok-som zvadava co mi povie doky...
rozmyslam ci zoberiem nejake foto,ale on predsa asi bude vediet najlepsie a ma prax nieze ja tam nabehnem s fotkou a bude to nerealne.inak to ma ani nenapadlo s antikon.co a ako-musim sa ho popytat.
a to po jednej konzulatacii sa uz objedn.na opku?
velmi sa tesim na tu galeriu.
bon bony uz si sa objednala?

avm

bodynka a bon bony

ani na moje moje "po" nikto v praci a v okoli nejako vzrazne nereagoval, tiez som nenosila vystrihy a predtym sa "vypchavala"
Az na letnej dovolenke sa ma svagor spytal, co to mam za jazvy pod pazuchami, prijal tvsetko uplne v pohode a tiez rodina, povedali len, ze sa im zdalo, ze mi po dojceni opekneli prsia, ale nepytali sa preco.
Ludia su zahladeni do svojich problemov a neriesia cudzie prsia, ak o tom otvorene nehovoris sama, no a ani s odsudzovanim som sa nestretla, inac ja som alergicka na pele, travy a slnko, ale nikto ma neupozornoval, ze je to problem v suvislosti s kapsularnou kontrakturou, neobavaj sa :-D

clang

jantar
a kedy mas opku? tak drzim palce nech vsetko dobre dopadne. to ides k dr. jezovitovej??

no ja mam asymetriu takze lavy prsnik budem mat vysoky profil a 350ml a pravy stredny profil a 280ml budem operovana v PK 09.10. a operovat ma bude dr. cerven :)

a inak baby s tou HAK staci vysadit mesiac pred, vlastne jeden cyklus. a zacat brat sa moze hned po opke.