Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

ja som tiez zo ziliny,ale o tom ani neviem ze je aj tu v ziline plasticka chirurgia, prsia tu podla mna nerobia.
Urcite by som ale nesla ku dr. o ktorom nic neviem, aj keby to bolo hned vedla mojho domu :-D

urcite sa za dobrou pracou cize dobrym dr. oplati cestovat!!!

ja by som najradsej ku dr. cerven, ale terminy ma az na december tak to ma odradza, takze asi zvolim dr. Kostala

AVM, nie este som sa neobjednala na konzultacku, chystam sa na to do piatku, joj ale stale sa neviem rozhodnut ci radsej pockat alebo .... :-/

Je tu este nejaka kočka ktorej robil prsia dr. Kostal? Uz som nejake foto videla a bolo to OK :-) stacili by take :-D

barbora10

ikuska

aj v ziline je plasticka chirurgia-estetik med,ale ta sa tu na fore este nespominala,takze ti nevieme podat recenzie.

urcite sa vsak oplati koli tomu aj vycestovat a dat sa operovat doktorovi na ktoreho su dobre recenzie.neviem ako ti vyhovuje BB,ale ja červena chvalim vsetkymi desiatimi,ale ak ti to je daleko,tak sem do prievidze chodi operovat trska.toho tu tiez dievcata chvalia.

pristavaciadraha

Ahojte kocky.
Po rokoch trapenia som sa aj ja odhodlala na podstupenie augmentacie.
Mam 21 rokov a mozno si poviete ze mam este caas a ze mam pockat po detoch,presne toho nazoru su moji rodicia....vobec sa s nimi neda o tom bavit pricom moja mama podobnu operaciu podstupila.
Tak im o tom nepoviem,mozno ked budem mat po predoperacnych a stanoveny termin operacie.
Vysoka som 182 a vazim 66 kil...nie som nejaka vyzla takze som ockavala v 16tich ze prsia trochu podrastu ale nestalo sa.Tvar ani velkost co i len o cm mi nezabezpecila ani hak.Minule leto som si nasetrila peniaze a po lete zacnem s konzultaciami a snad dokonca roka sa moj sen splni.Vedeli by ste mi poradit nejakeho dobreho doktora?Alebo doktorku?Som od Kosic takze o chirmede viem vsetko,len je tam problem ze jeden z doktorov je blizky priatel mojej maminy takze nepripada to do uvahy.Neviete nejake blizsie info o doktore Hudakovej?Pocula som ze operuje v procare ale aj v roosveltovej.Dakujem za info.A este nieco ake najvacsie implantaty davaju?Kedze nie som drobna a v podstate mam dost velke vsetko okrem tych prs :))

jantar

ikuska

podla toho kam by si chcela ist na OP...
ale tak priemerna doba cakania na OP su 2 mesiace, v tych drahsich klinikach asi mesiac, niekde aj dlhsie...musis si ale co najskor dohodnut konzultaciu :)

jantar

clang

ja idem do esthetic v ba k plastickej chirurgicke...
OP mam 3.9. tak som zvedava jak to zvladnem, ale tesim sa na vysledok :) straasne moc :D
lenze este si musim dat urobit sono prsnikov, tak neviem ci to vobec stihnem, lebo je na sono cakacka 3 mesiace :D ale nasla som kliniku Medissimo a tam mi to spravia do 3 dni, len musim dost menzes, len si to budem musiet zaplatit...
ty ides 9.10? tak to budem mat za sebou skor, tak ti budem referovat, bolesti a tak, ale bojim sa aj ked mam podla mna dost vysoky prah bolesti :)