Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

barbora10 , dr.Kostal ma velmi dobre referencie, robi reopky po dovrzanych platikach, je to skratka profik a este som sa nestretla na nete so ziadnou negativnou reakciou na nete. Chvalia si ho ako odbornika aj ako cloveka svojim spravanim, takze by sa urcite zachoval korektne aj v pripade nejakych problemov, co si myslim je doost dolezite.
Len vzhladom na jeho popularitu, +robi zakroky medialne znamym ludom (nechcem napisat osobnostiam :-D ) tak asi ma vyssie ceny, musim si to vsetko vyzistit, tč mam, ale nemozem najst nikde jeho mail...
No a co ma trochu odradilo od dr. cerven, je ze ma take dlhe cakacie doby, nechce sa mi cakat min. 4mes na operaciu,to je mooc dlho :-/

ikuska mam 25 -)

barbora10

ikuska

maju tam mailovu v kontaktoch.
a ty este nevies ku komu by si chcela ist?ja byt tebou sa rozhodujem na zaklade recenzii,aj keby to malo byt dalej od ziliny.

clang

ikuska, bon bony
myslim, ze vacsina z nas tu bude chvalit dr. cervena :). ja tiez sice nemam este po opke ale tak oktober sa blizi a tiez ma bude operovat on.
a co sa tyka tych terminov opky v BB. tak objednat na opku sa mozete uz teraz aby ste necakali dlhsie a medzi tym mozete mat konzultaciu. to je uz o tom akeho doktora si vyberiete a ako sa dohodnete.

barbora10

bon bony

asi to bude tak ako pises,asi prsia nerobia,neviem,nic som o nich nepocula.ja som to nasla iba na nete.

a preco si sa rozhodla pre kostala???alebo to este len uvazujes?

clang

jantar
no tak ti budem drzat palce. aha, no tak to neviem, ale viem ze na sono sa caka dlho. my ako sme boli na konzultacii tak doktor povedal, ze sono nepotrebujeme. takze o starost menej :)

clang

alore
no ved ja si tak hovorim, ze nas doky je odbornik tak urcite vie co je najlepsie :).
ale uz sa strasne tesim na vysledok. juj.
noo tak to s tym spavanim budes mat asi tazke. mala by si sa to uz zacat ucit :D.
ale tak stoji to za to urcite :D

bon bony

barbora10 diky za link. prsia tam maju odfotene, ale v cenniku zakrokov nie su vobec uvedene, ani ziadna zmienka ze by taky zakrok tam vykonavali. vyzera ze su tam len take lahsie typy operacii.

nie je tam uvedene ani meno chirurga, iba cely tim doktorov.

ale mne to je jedno v kazdom pripade,uz mam svoje tipy na doktorkov :)