Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

ikuska

dakujem.som velmi spokojna.a tiez ma velmi tesi,ze od okolia pocuvam same chvali.pan doktor ich urobil krasne,za co mu dakujem.

barbora10

malinka

na konzultaciu moze s tebou aj manzel.je to uplne normalne,aj moj bol so mnou.

konzultacie sa netreba bat,treba sa spytat na vsetko co ta zaujima.doktor ti urcite povie vsetko dolezite,ale ak mas nejake otazky,treba sa pytat,aby potom nenastalo to,ze sa budes pytat tu nas na fore na veci,ktore vie len doktor.snaz sa vsetko dolezite dozvediet na konzultacii.a neboj sa pytat:-)

malinka111

piatok je tu o chvilu...sa to blizi...
ako taka konzultacia vlastne vyzera...neviem ci je vhodne,ale manzel by chcel ist so mnou.je pri tom aj sestricka,alebo sam doktor?
mne ta cakacia doba nevadi na OP...ale uz teraz mam strach a velky,ale ked som porod zvladla :o)
este neprisla ta kocka z dovolenky,ohladom galerii??

ikuska

no wed jasne radsej pojdem dalej len nech to mam fakt dobre ale zalezi mi aj po pravde aj na cene...nie aby to bolo moc drahe...baby ktore uz mate po kolko ste platili?