Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

solnicka zavolaj si do ambulancie,tc najdes na stranke novamed.sk to mas najrychlejsie :) myslim ze to je 048/4399156

solnicka

ahojte baby neviete ci sa uz nahodou nevratila ta baba co ma na starosti galeriu??? a este jedna otazocka som pisala email dr.cervenovi pretoze by som chcela ist k nemu na konzultaciu ale neozval sa...hmmm....nema tu niekto kontakt na mobil alebo nejaku stranku kde ho najdem? dakujem

wrishkot

Som sa pomýlila. Cez hrudník mám 65 cm, ale aj tak som chudunká, ale myslím si že by sa mi kľudne dali dať aj väčšie.

wrishkot

Som sa pomýlila. Cez hrudník mám 65 cm, ale aj tak som chudunká, ale myslím si že by sa mi kľudne dali dať aj väčšie.

barbora10

ikuska

slabe B-cka,co by za to niektore dievcata dali:-)zaklad mas skvely.

wrishkot

vitaj:-)je nas tu vela od červena a kazda ti ho iba odporuci.aj ked si velmi chuducka,myslim,ze pre 150 ml sa to ani neoplati podstupovat.treba skusit este jednu konzultaciu,aby si vedela na com si.ak ti iny doktor povie,ze je mozne dat aj viac,tak chod k nemu.mozno ze ti povie,ze sa viac dat neda a to je maximum,ale aspon budes vediet na com si.

ikuska

no asi tiez cerven nepocula som nic zle iba same chvaly

a praveze ja nemam tiez nic moc len take slabe B-ecko aj to len antikoncepcii a kilam vtedy naviac...chcela by som vysadit na istu dobu antikoncepciu potom mi zasa nic neostane

wrishkot

Ahojte. Viete mi poradiť či je DR.Červen dobrý? Teraz som bola na konzultácií u pána DR.Marshalla a ten mi moc málo ml dal. Mám 156cm 42kg a cez hrudník 60 cm a chcel mi dať 150 ml čo si myslím že je moc málo. Poradili mi že mám skúsiť Dr. Červena. Máte niekto skúsenosti aký je? Ak áno, tak mi prosím Vás poraďte a hlavne ak má nejakú stránku na internete tak pošlite, aby som vedela kde mám zájsť na konzultáciu. Ďakujem.

barbora10

ikuska

mam 22,a operoval ma červen:-)
ty mas uz teraz pekne prsia,takze po operacii budu tiez krasne.asi sa ti pacia vacsie prsia,je tak?aku mas predstavu?a uz vies,ku komu ist?

ikuska

barbora10
ale to je v pohode hadam sa tu nebudeme opravovat :D
no mas ich naozaj nadherne videla osm ich mnoho po opke ale tie tvoje su podla mna najlepsie a najperfektnejsie
ostatne bez urazky aj vy ich mate pekne
a ktota operoval som zabudla ?:o) a kolko mas rokov lebo na tych fotkach aj ked bez tvare vyzeras mlado