Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

avm.. no ved to ze ja som nabehla do bazena jako keby nic..a po prvom zabere s rukami ze ups! kurnik nejake je to divne.. proste je to divne ked chces zabrat rukami poriadne..

avm

lolo77

Ze ako sa plava s novymi prsiami?
Tak to je aktualna otazka aj pre mna - som na dovolenke a ked som 1x vosla do plaveckeho bazena a zacala plavat prsia, pripadala som si ako invalid, takze zatial viac pracuju nohy a ramena s rukami su len do poctu, dost sa "ulievaju", no nejde to hned ako sme boli zvyknute, ale verim, ze casom bude vsetko ako pred OP :-D

lolo77

ahojte baby..vsetky nove vas vitam.. :-) a prajem skore operacie, konzultacie a uzdravenia :-)

teraz jedna otazka.. :-D asi smiesna ale..ako sa vam plavalo s novymi prsiami?? mne to nejako nejde..resp strasne divny pocit mam..:-D jako zatial si z toho robim srandicky ze akoze "neviem plavat"..ale bojim sa ci si zvyknem ze pri plavani tam pod tym svalom nieco citim..je to fakt divny pocit pre mna :-)

co vy na to?

solnicka

tak baby uz mam termin konzultacie k Dr.Cervenovi v auguste...ale sa chcem opytat ze ci neviete ci on operuje aj v BA? alebo ci robi konzultacie v BA? som nevedela ze on ma sidlo v BB? som to nejako prehliadla ci co....hmm...to je jedno aspon nieco uz viem...ale este si niesom ista ci co a ako lebo termin konzultaccie mam v auguste a planujem skoncit s antikoncepciou nadobro ale asi to vychadza az po auguste a potom mi padnu prsia a vsetko sa moze zmenit....a sestricka vravela ze si mam doniest termin menstruacie a tak ze keby sme obiednavali na opku ale to asi bude nanic lebo ked vysadim ant. tak do zimy budem mat aj tak cyklus totalne rozhadzany...neviem...tolko otazok...

ikuska

barbora10
no hej ale to uz sa da sapovedat neaktualne fotky uz tam skoro nist nemam :) cvicim a mam z toho nervy ja som taky zensky typ a bez prs to nejde

bodynka

wrishkot ahoj.Aj ja som povodne chcela ist k Marsalovy. Tiez odporucam skusit este nejaku konzultaciu, M. ti to neodporucal?
Navrhol mi 225 ml ako maximum potom vraj na moju ziadost da 280ml .A nakoniec mam 375ml a asi by slo aj 400ml. Takze bud sa stal zazrak a mne to voslo alebo.. ,ani neviem :)

solnicka

malachi
Dakujem uz som tam aj zavolala ale ze tam dnes neni sestricka tak ze mam zajtra v priebehu dna skusit....
som vzrusena...to je moj prvy krok co som urobila v tejto zalezitosti...stale sa ale este bojim....dufam ze budu mat nieco volne v druhej polke augusta...dakujeeeem...