Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janika153

Ahojte ..chcem sa Vás opýtat ci bola z vás niektora u Dr.Cervena ..kolko ste platili za konzultaciu a ci sa mu dava niejaka zaloha dopredu?

barbora10

malinka

je tu tema zmensenie prsnikov a tam sa dievcata bavia aj o modelacii,uprave a podobnych veciach,tak ak chces skus tam.a ak ti doktor povedal,ze staci upravit,podvihnut a netreba implantaty,tak to mozes byt iba rada.budes mat krasne prsia a bez silikonov.a aj na omlazeni je na tuto temu vela prispevkov.

malinka111

no pekne rok po tebe :)
jaj uz teraz som nerozna ze ako to bude vyzerat...bojim sa co ak budu spatne...mala som taku predstavu plnych prs-tak hore-ale zvacsit mi uz neodporucal,ze sa to da-budem spokojna.sestricka mi spominala ze mi staci uplne normalna podprsenka s kosticou ale aby nebola molitanova-nebude to tlacit-boliet?
inak tieto temy na modelaciu-nik nepise...no s kym ja budem komunikovat?

malinka111

takze mam za sebou moju dnesna konzultacia u dok.cervena,tak mal vela...o 10.00 som bola obj. a az o 12 som vosla do ambulancie...je strasne mily :o)
ano treba si pripravit termin menstrucie pretoze aj ine tam zmatkovali...ja som si spravila aj na 2011 a operaciu mam 11.1.2011 to je datum? skor nic...vsetko plne...sestricka mi povedala ze budem velmi spokojna...inak ja nepatrim uz do vasej temy,pretoze mne nebude davat silikony,mam dobre stvorky-ale po kojeni,tak ze ich upravi,zodvihne mam dobru pokozku,aby som sa nicoho nebala budu pekne...ach,ale ja sa bojim-chcela som nech mi tak pekne stoja ako silikony a chodit aj bez podprdy...ze budu pekne hore-ako silikony,ale ze podprsenku budem musiet nosit,ze aj tak budu velke prsia...jaaaj no neviem si to ani predstavit a mrzi ma ze som nevidela foto...a to co ma pred ambulanciou sa mi velmi nepacilo-uprava poprsia
som sa rozpisala :(

barbora10

lolo,avm

presne ten pocit pri plavani som mala aj ja,sice nic nebolelo a dalo sa mi plavat,ale bolo to este take cele divne.no a teraz som po operacii 6 mesiacov a uz plavam ako pred tym.nic pod tym svalom necitim,akoby som tam ani implantat nemala.takze myslim,ze ten divny pocit prejde aj u vas.