Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lolo77

barbora ked sme pri babach od susedov, tak viem ze maslikovej je smutno za tymi mensimi..a ze keby to vedela ake je to mat take bomby tak si necha tie mensie :-)

barbora10

danielaSykorova11

ja mam 350 a mne to spravilo pekne prsia a celkom su aj velke.raz by som po druhom babatku isla este do vacsich a nechala si poradit od doktora aku velkost zvolit,ale urcite by som chcela okolo 450.podla mna tie prsia ako ma heidy su velmi velke aj sa mi pacia na nej,ale su velmi neprirodzene,tak neviem,ci by uz pri takej velkosti 500-600ml nevyzerali lepsie anatomicke. ale napriklda hana maslikova,alebo dominika mesarosova,tak ich prsia su super aj pri takej velkosti a u dominiky mesarosovej dokonca krajsie,ako ked mala iba 300ml.takze je to individualne a na kazdom taka velkost vyzera inak.na eve cifrovej su super aj 500-ky,aj napriek tomu,ze je velmi stihla.

danielaSykorova11

velmi pekne ti dakujem...boze to je moc! :O jedna moja znama si dala 600 a vraj sa to este da...ona tvrdila, ze to nie je vobec obrovske a kamoska, co ma 500 to ma naozaj na taky objem nositelne ;)) ja mam uz vyse roka 300ml, ale vymyslam, ze väcsie. a keby som uz isla druhy krat do toho, nech je to uz vidiet, ale mat ich ako heidy to nikdy...ak to ma byt az take velke, tak myslim, ze ostanem pri tych mojich tristovkach :)

liliana1982

janika 153

bolo nas tu velmi vela u dr.cervena,za konzultaciu zaplatis 20 eur a zalohu nedavas ziadnu,len si objednas implantaty dopredu tak 2- 3 tyzdne pred op a za op platis v den op.