Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

annie626

zulik
To musel byť super sen :-) Mne robili prsia 9. mája a už som v podstate aj zabudla že som bola :-) bolieť to prvý týžden bolí, ale prežiť sa to dá. Prežili ostatné, prežiješ aj ty. Ked sa pripravíš na bolesť a budeš mať pred očami ten super výsledok, prejde to ľahko!!! Ja mám 28, rodiť sa ešte nechystám, nemala som extra malé prsia, také 70B, teraz mám 70D alebo F. Obvod 92. Parááááda! Som rada že som sa na to dala! Len dnes som si všimla že sa mi asi trošku začínajú robiť jemnučké strie

Kočky ktoré už máte po opke, aké máte skúsenosti so striami? Ja som si nakúpila krémy a idem sa krémovať aj 5 krát denne!!!!

zulik

Ahojte baby.V noci som mala krasny sen.Snivalo sa mi,ze som si dala spravit silikonove prsia.No nadhera!Len som ich nestacila vidiet(hrud som mala obviazanu obvazom).Iba viem,ze ma to bolelo.Potom mi zazvonil budik.mam male prsia a uvazujem o silikonoch.Moc to boli? a kolko ste mali rokov ked ste si ich dali spravit?

barbora10

zara

predoperacne nesmu byt viac ako mesiac stare,takze ti uplne staci zacat vybavovat tyzden pred operaciou,alebo dva.a implantaty tiez staci dva tyzdne pred operaciou.ja som objednavala tyzden pred aj predoperacne som vybavovala tyzden pred a vsetko som postihala.

zara9

Baby
staci ked si zacnem vybavovat predoperacne 16.8. ked opku mam mat 11.9.? ci to vsetko postiham.....a implantaty staci aj 2 tyzdne pred objednat??? dakujem

barbora10

danielaSykorova11

mna tiez operoval červen:-)ja som velmi spokojna.no mne sa tiez pacia prsia minarikovej,ale hlavne co mala tie fotky v brejku,tam mala prsia super,ale to bol asi aj retus,ale teraz ju davali v telke a prsia mala super.a ty si uz teda konzultovala s doktorom,ze by si chcela 600ml?a co ti vravel,ze kolko by ti on tak dal najviac?mne sa pacia velke prsia,ale ja by som nad 500 nechcela.ja mam teraz 350 a kazdy mi vravi,ze su obrovske,ale mne to ani tak nepride:-)ale uz teraz sa s priatelom bavime o tom,ze pojdem po druhom babatku na vacsie:-)tak by som chcela 450ml ak sa bude dat.

danielaSykorova11

barbora10

dakujem za rady...ja babätko este nemam, ale velmi by som chcela, tak som si tiez hovorila, ze uz pockam a po detoch si dam tie väcsie. ale kedze kandidat na otecka stale nikde a nikde, tak sa mi uz cakat nechce :)ked nemam to vytuzene bejby, tak nech sa tesim aspon z krasneho poprsia ;)
poznas Janku Minarikovu? blondinka, playmate, obcas je v telke...ona si dala tiez opätovne zväcsit na 600 a ma to super, tak ma to laka. stale to porovnavame s mojimi, predtym mala tiez 300 a nie je to az taky rozdiel ako by som ocakavala. jej sa to zda dokonca stale na nu male a dava si pushupky :)operovali ju v BA,v tej klinike zvyknu davat hlavne od 400 vyssie. mne moj doktor 600 nejako neodsuhlasil, vraj na mne to budu bomby a nemam vymyslat. ozaj kto ta operoval? mna doktor Cerven z BB, uzasny, skvelo sa o mna staral.

barbora10

lolo

viem,uz si mi to raz spominala.no ja len ze sa mi ich prsia pacia,a ze na nich to vyzera dobre.ale je dost mozne,ze bola pred tym spokojnejsia s tymi mensimi.sa mi zda,ze raz v top star magazine vravela,ze mala pekne dvojky.

bodynka

HEJ aj ja ked este raz tak 450 ml :DD .
baby dnes som bola na kupku, plavat este nemozem ale tak skusila som ze aka to je haluz a mne to nebola haluz slo to normalne. Len cestou z kupka som mala pocit ze mam prsia plne vody :DDDDD
Ale len chvilku.
A mala som myslim najsamsuper dekolt. Tusim tie psrnate baby u nas co behaju v meste zabudli prsia doma :D Usudili sme.