Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pristavaciadraha

Ahojte mne dr.dolezal navrhol 550 ml polytech ale neviem ich zohnat lebo na sklade ich nemaju.Neviete co stoja okruhle mentory a ci je cena ta ista ako pri mensich velkostiach?diky

pristavaciadraha

Ahojte mne dr.dolezal navrhol 550 ml polytech ale neviem ich zohnat lebo na sklade ich nemaju.Neviete co stoja okruhle mentory a ci je cena ta ista ako pri mensich velkostiach?diky

bon bony

ahojte.

Prosim Vas, neviete ci dr. cerven ma okrem ES, aj Mentory? o kolko su asi drahsie ako ES, neviete nahodou?

laloa556

ahojteeeeeeeeeeee babulky, tak už som späť :) som sa na vás tešila, už som sa nevedela dočkať, kedy si vás prečítam :))
no takže budem mať 375 ml stredný profil, čo som veľmi rada, i keď pán dr. povedal, že sa zmestí aj 425 ml, ale to by asi bolo veľa, teraz mám cez prsia 94 cm a po 375 ml budem mat 103 cm, to by malo na prvýkrát stačiť, nie? i keď na dovči mnou prebehla myšlienka, že či predsa nie tých 425, ale to je asik veľa.. napr. anatomické povedal, že to nie, že to by som ich mala ešte viac špicaté, čomu aj verím, lebo som si pozerala ešte nejaké stránky, kde boli fotky a tam práve baby s podobným typom pŕs si dali anatóm, a to sa mi vôbec nepáčilo, vyzerali tak isto, len plnšie.. tak už sa teraz tááááááááák teším a už nech je 9.10. :))
a ďakujem vám všetkým :)))

a ako sa máte vy? a čo to plávanie? :-D to fakt je to tak s tým? :))

INSOMNIA ja dávam teraz neviem koľko presne, nemám tu papiere, ale kolo 2100 € a idem k dr. červeňovi..

jeyla

Ahojte baby,zaujima ma este jedna vec.Nepytali ste sa niektora doktora ako je to s lietanim??Ci ten tlak nevadi silikonom? A hlavne ked robi niektorá zena letusku a ma silikony??dakujeeem:))

bellinka

Daniela sykorova:

ja tiez planujem v buducnosti zvecsenie a to mam teraz 450ml a vobec sa mi nezdaju moje prsia velke :))) a kamoska ma 500ml a tiez to ma super

clang

ahojte baby,
tak ako si uzivate leto tie co ste uz po :)?
jak vam zavidim. vzdy som mala leto, ale toto sa mi zda straaasne dlhe. uz sa tesim na oktober na opku, a buduce leto si budem uzivat aj ja :D

sya

zara nebude, neboj nic... mne konzultaciu aj vysetrenia spravili v novamede v pondelok... aj silikony som objednala v pondelok a operovali ma v stredu... a to silikony tam boli uz v utorok... a v stredu som si sla pred opkou po vysledky...