Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zasuvka

bony bony,
ja nepochybujem o lekárovi,skôr pochybujem o sebe,či to zvládnem,či nebudú komplikácie,keď si zdravá máš tisíc želaní,keď chorá len jedno veď to poznáš.

zasuvka

tinda,
mám termín buď na 6 alebo na 13.9 ešte mám upresniť kedy chcem presne,takže by sme sa možno aj stretli,
cena 3000 pretože mi to chce robiť cez bradavky čo tiež nie som nadšená,je to náročnejšia operácia aj dlhšia anestéza,
operovať áno v šnope,
Dojem jednoznačne najlepší,dôkladne meranie, veľkosť mi navrhol presne ako dr.červeň,akurát keď som pozerala v galerke,viac sa mi páči jeho práca aj keď to všetko záleží od základu.V BB by ma anatómy vyšli na 2500,v brne na 3400€.
U dr.Tršku som si,ale vybrala možnosť zostať o jeden deň dlhšie v nemocnici,lebo ako písala mondan,je to potrebné,keďže nie som z Ba čaká má cestovanie čo by bolo asi dosť náročné hneď na druhý deň.
tinda už si po pôrode? a prepáč ale koľko máš rokov ak to môžeš prezradiť,ja 33 a dve deti/čoskoro 34/

tinda

zásuvka aj ja som bola u Tršku na konzultácii,trošku ma akurat zaskočil,že mi navrhol aj korekciu s čim ja nie som nadšená,lebo zas nemyslím,že by to nešlo aj bez toho a aby to vyzeralo ok,ale tiež som bola na viacerých konzultaciach a on na mna tiež spravil naj dojem,tiež mam 13.septembra u neho termín a ty?čo ti povedal kde ta bude operovat?v šnope?a maš pravdu,ozaj je lepšie íst k jednemu a hotovo,lebo potom človek len vymýšla...

zasuvka

pristavaciadraha
kde si bola na konzultácii keď ti lekár navrhol polytechy?
ja som bola už na 3konzultáciach a mám pocit,že mi z toho už šibe,asi je najlepšie moc o tom nerozmýšľať,teraz som v štádiu,že vôbec neviem či pôjdem na tú opku.
Mám pocity ako na hojdačke,chvíľu áno,potom zasa sa bojím,a tak.
Inak z tých konzultácii na mňa osobne urobil najlepší dojem dr.Trška v Blave,bola som aj v BB a aj v Brne.
K dr.Trškovi som si objednala aj termín opky na september,
Robí s polytechmi

bon bony

Pri mentoroch je zevraj minimalne percento rizika kapsulacie, preto by som chcela tieto. Takisto som sa docitala, ze ulozeni pod sval je velmi nizke riziko kapsulacie. A takisto ze tak nepoklesnu ako pod zlazou,ale toto uz asi viete :-)