Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

zasuvka , tinda:

chcem vam len povedat ze aj ja som bola na konzultacii u trsku a mala som odkojene a povedal ze mi da jedine anatomicke a len cez bradavku , co som si ja vobec nepredstavovala a povedal ze ine sa neda dat...ja som sa ale nevzdala a bola som na viacerych konzultacich a nasla som mojho perfektneho chirurga v kosiciach v chirmede ktory povedal ze mi ked si prajem okruhle impl.da a ze mi ich moze dat aj cez rez pod prsom ako som si to hrozne priala ....bola som stastna aj pred aj po operacii ..urobil mi to uzasne a mam to krasne..takze NEVZDAVAJTE sa niecoho co si prajete vy . lebo budete potom nespokojne

tinda

ok zasuvka pošlem díky,bon bony ja som bola na konzultácii min.týžden a na opku bez problémov na september,hej v Ba to víde viac

bon bony

diky za odpovede. Takze v BB je to o nieco lacnejsie ako v BA, ako pozeram.

ja sa chystam poslat foto do galerie uz asi 2 mesiace :-D ale uz musim a chcem, ale co viem tak je ta kočka niekde na dovolenke teraz.

Inac zasuvka a tinsa, prosim Vas, ako dlho ste boli objednane na zakrok ku Trskovi ked mate terminy operacie na september?

Neviete ako teraz objednava na opky?

zasuvka

tinda,
do galerky sa dostaneš nasledovne:
odfoť sa a pošli foto pred na adresu:
e.uhrinova@gmail.com
Môžeš len prsia nemusí tam byť tvár,livka ti následne pošle heslo a adresu ako sa dostaneš do galerky,sú tam fotky dievčat pred aj po a mne to pri rozhodovaní dosť pomohlo,hlavne tam pozrieš kočku,ktorá má napr.také prsia ako ty,koľko si dala ml a vidíš aj ako to vyzerá po.Samozrejme každá sme jedinečná a iná ,ale aspoň získaš väčší rozhľad.

tinda

zasuvka ja mám 28,hej po porode,1dieta,čiže prsia trošku ovisnuté ale nie nejako extremne,tiež mi navrhol cez bradavky asi sme rovnaký pripad:)ale povedal,že sa mám rozhodnut či aj s korekciou alebo bez,tento týžden mu mam volat,tiež si myslím,že zložitejšia operácia a mam strach,foto v galerke nemám a ako mám poslat?