clang no práveže to tak nie je, asi mu šibe aj z toho, neviem, či sa bojí či čo :)
ináč, už mám aj ja za sebou môj prvý sen o opke :)) bola to docela haluz, lebo to bolo skoro reálne, dokonca som pociťovala ako takú bolesť :-D ak bude taká aj naozaj, tak sa to dá zniesť :-D ale keď som sa akože prebrala z narkózy tak som zistila, že mám opuchnutý zub a to poriadne, tak som išla aj k zubárovi rovno a ten ma tiež musel uspať :-D no haluz, ale bol to pekný sen :)))
prečo si myslíš, že by to vyzeralo na tebe veľké? koľko hovoril dr. že by ti to spravilo cez prsia, o koľko cm viac?
a jasnééé, môžme dať stretko, len teraz tomu môjmu, slušne povedané pekne dosť šibe, tak tu riešime akési veci, a asi to ide k tomu najhoršiemu :-/ tak ja sa ti ozvem, možno sa dnes budem sťahovať dom..
Bubi Booo gratulujem, a tiež sa teším.. a náhodou sa ani zatiaľ nebojím, pár dní bolestí predsa vydržíme, za to to stojí ;) a aj ja idem k dr. červeňovi, ale opku budem mať v Pezinku, už sa neviem dočkať!
eva39 máš foto v galerke? koľko ti dr. hovoril, že by ti tých 370 ml spravilo cez prsia?