Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

melany

ahojte baby, som objednana na konzultaciu k dr. cervenovy v septembri, ale mam dilemu, ci si mam dat anatomicke alebo gulovity tvar...chcem mat plne prsia a co som videla fotky tak anatomicke sa mi nezdaju byt take plne zhora ako gulate. a prosim Vas neviete niekto poradit stranku kde si pozriem fotky pred a po opke? dakujeem

clang

laloa

no ja neviem sa bojim ci to nebudem mat moc. teraz mam 82 tusim a potom by som mala mat 90cm cez. myslis ze len blaznim :) ?
a dobry sen veru, keby aj mna za kazdym zubar uspal :P
a sen o OPke som mala aj ja, ale ja som mala taky, ze doky mi spravil strasne cudne prsia take vytocene a fakt no otras, a ked som sa spytala ze preco to mam tak, tak mi povedal, ze ked som mala taky zaklad, ze nic lepsie sa nedalo. tak sranda :D

to fakt? to az tak. ja ho fakt nechapem, a na dovce vam bolo ako? v pohode vsetko? ved by sa mal s tebou tesit, a nie to takto riesit..

no a co sa tyka toho stretka, tak ja mam august uz volny, tak ako si povies tak sa stretneme :)

bodynka

BuBi Booo gratulujem k opke. A nevravela si na stichoch ze ta podrsenka tlaci? Mozes si ju rozopnut a nechat len na hacikoch, mne to tak odporucil pan doktor, to bola ulava. A to ze ich mas este ako skala to prejde, mne uz meknu a som cez 6 tyzdnov po. Drz sa.
Laloa , esteze ti ten zub nevypadol v tom sne :P

laloa556

clang no práveže to tak nie je, asi mu šibe aj z toho, neviem, či sa bojí či čo :)
ináč, už mám aj ja za sebou môj prvý sen o opke :)) bola to docela haluz, lebo to bolo skoro reálne, dokonca som pociťovala ako takú bolesť :-D ak bude taká aj naozaj, tak sa to dá zniesť :-D ale keď som sa akože prebrala z narkózy tak som zistila, že mám opuchnutý zub a to poriadne, tak som išla aj k zubárovi rovno a ten ma tiež musel uspať :-D no haluz, ale bol to pekný sen :)))
prečo si myslíš, že by to vyzeralo na tebe veľké? koľko hovoril dr. že by ti to spravilo cez prsia, o koľko cm viac?
a jasnééé, môžme dať stretko, len teraz tomu môjmu, slušne povedané pekne dosť šibe, tak tu riešime akési veci, a asi to ide k tomu najhoršiemu :-/ tak ja sa ti ozvem, možno sa dnes budem sťahovať dom..

Bubi Booo gratulujem, a tiež sa teším.. a náhodou sa ani zatiaľ nebojím, pár dní bolestí predsa vydržíme, za to to stojí ;) a aj ja idem k dr. červeňovi, ale opku budem mať v Pezinku, už sa neviem dočkať!

eva39 máš foto v galerke? koľko ti dr. hovoril, že by ti tých 370 ml spravilo cez prsia?

eva39

320,alebo 370 ? cauko,neviem sa rozhodnut ci vacsie,alebo mensie,som po konzultacii,opku mam 20.9. u dr.Cervena v BB,on mi navrhol 370 anatomicke,ale sa mi to zda vela pri mojej vyske 165 cm a vahe 48 kg,nakoniec sme sa dohodli na 320,fakt sa neviem rozhodnut,moje miery su 75/slabe B,dakujem za kazdu radu...

BuBi Booo

baby

chcem sa vás popytat, tie co uz daavno mate za sebou opku, ze jako to vlastne je s tymi prsiami,..ja som necele 2tyzdne po opke., no stale citim, jake su tvrde prsia, a ci casom odpuchnu alebo ci a zmensia..
stale citim ze su tvrde jako skala. a citim ze su to silikony ked sa dotknem, hadam to casom prestanem citit,. este je isto priskoro, treba im dat cas :)
len chcem vediet, jake t vy mali pocity ako ste to prezivali.. a tak...
inak ma moc tlaci ta specialna podprda mam akokeby doudierne rebra.. a podliatiny.. je to normalne???

BuBi Booo

ahojte baby!

..tak ja mam z po opke, dalo a to prežit, nic strasne., bolestisom nemala az t ake extra. vlastne som len citíla prve 2-3 dni velke tlaky n hrudniku, a mala som problemy kus s pohybovanim sa :D.. ale zo dna na den to ustupovalo.
takze tie, ktore sa chystate sa nemusíme nicoho obavat.
ja som bola v BB na opke u pana Cervena a mozem povedat že som moc spokojna, som rada, že som si vybrala novamed,. aj sestricky velmi mile,dobre sa o mna starali, vsetko prebehlo bez problemov,, takze odporučam kocky :)))

clang

laloa

ano :)? tak ale to je tiez pokrok, ze uz aspon neprotestuje. nie :P? a co rozmyslas nad 425ml??no podla mna aj toto budes mat riadne prsa z toho, ale tak neviem no. ale 375ml budes mat optimalnejsie ked ti tak dal aj doky, hm? ved po detoch si mozes dat vacsie este :).
ja sa zas bojim, ze ci to nebude moc velke na mne. no neviem. noo na to mame este vela casu, ale stretko dat mozme. hm :) ?

laloa556

clang ahoooj :) doma úúúplne v poho, tešia sa so mnou, i keď som uvažovala aj nad tými 425 ml, tak mi povedali, či mi nešibe, že určite stačia 375 ml.. a majú pravdu, šak zväčšiť si ich môžem keď tak po deťoch - raz :-D frajer nič.. aj keď sme sa raz o nich bavili, tak mi povedal, že sa mu to začína páčiť, no ako som spomenula veľkosť - lebo rada by som počula aj tak jeho názor, tak že je to moja vec, nech ho tým nezaťažujem, ja sa v ňom nevyznám :-D a už to tak beriem, kašlem v tomto na ňho, ja sa veľmi tešííím a už sa neviem dočkať.. a čo ty?? kedy pôjdeme objednať silikáče? :)))

tinda

bellinka jasné každá máme svoju predstavu,mna zas doktor Trška do ničoho netalčil,povedal svoj názor a už je len na mne,takisto chcem rez pod prsom a povedal,že mi ich spraví,dokonca sa ma opýtal,či chcem gulaté,ale ja práve naopak skor anatomické a vlastne práve preto som si ho aj vybrala,lebo aj vačšina báb tuto na fore ma od neho anatomy čo viem.