Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

bon bony
ano robi pan doktor s polytechami, ale pokial by si velmi chcela urcite by ti dal ine. ale mne to vysvetloval, ze su lacnejsie a ma s nimi velmi dobre skusenosti. za iny druh by si si musela este priplacat. a poviem ti, ze je to dost. mne sice robil aj korekciu, ale pomaly ma to vyslo na 3130 eur. mne sa inak mari, ze ked som sa pytala na gulate, tak mi hovoril, ze je tam 5000sk rozdiel, ale nechcem ta klamat, lebo na konzultacii som bola uz davno a mozno si to mylim.

ihla

bon bony

Este by som chcela -tebe idu vkladat len implantaty alebo idu robit aj daku modelaciu?
Ak len vkladat implantaty, tak myslim, ze do 2500 by si sa aj u Dr. Trsku mala vmestit. Dr. Cerven je trochen lacnejsi, ja som platila 2078 evri (gulate implose), no myslim, ze ak ta odradza dlha cakacia doba, tak si treba uvedomit aj to, ze to comusi nasvedcuje, ak ma niekto tak nabite terminy :-) Ale zas ak sa rozhodujes medzi Trskom a Cervenom, tak obe volby su skvele, lebo obaja maju perfektnu pracu. (dufam, ze to nevyznelo, ze dohadzujem Dr. Cervenovi pacientky).
Ake by si chcela implose - gulate ci (hranate haha) anatomicke? Dr. Trska zvykne davat anatomy, Dr. Cerven zas gulate, no to neber ako pravidlo. Ku kazdej pacientke pristupuju indi vindy a urcite sa pre nu snazia vybrat najlepsi typ k jej proporciam.

ihla

bon bony

Reagujem na tvoj prispevok o tom, ze u mentorov je nizsie riziko vzniku kapsulacie. To je uplna blbost, znacka implantatu neovplyvnuje to,ci ne/budes mat kapsulu. Zalezi od tvojho tela ako prijme cudzie teleso.
S tym, co si pisala dalej, suhlasim :-) Ak sa implose vkladaju pod sval, je nizsie riziko kapsule a nielen kapsule, ale aj viacerych komplikacii.
A implose pod zlazou ani nevyzeraju moc pekne :-)

miama

ahojte,ja mam 50kg pri vyske 165 a chcem aby moje nove prsia vyzerali prirodzene, vsetci ma odhovaraju ze som chuda ,ze to bude vidiet ze mam silikony...
ale teraz nemam na hrudniku nic, ciste nuly :-(((
prosim vas je tu niekto s priblizne mojou postavickou a dal si spravit prsia????
ako vyzeraju???
ps: dakujem za odpovede, velmi pomozu :-)

tinda

aké druhy gulatých máš na mysli?značku?Trška robí so značkou Polytech a aká je cena gulatých u neho neviem,ved uvidíš na konzultácii potom sa rozhodneš:)

bon bony

tinda, martinka54 dakujem. Je to dost :-(

Neviete kolko by ma vysli gulate?
A ake druhy gulatych (okruhlych) ma?

Pisala som mu o cennik, ale neodpisal a zrejme na nete ziadny nema.

Tinda,volala som dnes s nim a na konzultacku pojdem za dva tyzdne a termin povedal, ze v pohode v septembri :-)
Takze by som to brala, len ja sa chcem zmestit do tych 2500.

To by som potom radsej pockala na dr. cervena... je tam dost velky rozdiel.

martinka54

bon bony
mna to vyslo aj s nocou navyse co som si priplatila 3130eur, ale mne robil aj korekciu a vkladal cez dvorce. mam anatomy

tinda

bon bony ja mam termín u tršku 13.septembra,budem mat anatomy cena je 2800eur,ty si bola u neho už na konzultácii?

bon bony

Baby prosim Vas, ktore ste boli u dr. Trsku, alebo ste tam objednane, ake ma ceny?
Je moc drahy? Kolko ste platili alebo budete platit?

Vyzera to tak ze nakoniec pojdem ku nemu na operaciu v septembri :-)