Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

laloa

ja vas citavam,som tu s vami,ale kedze mam 3 rocneho synceka,tak vyuzivam pekne pocasie a hlavne mam cez prazdniny volno,tak sme skoro kazdy den na kupku.a poviem ti tes sa na prsia:-)je to super pocit,mat take kozy:-)))joooj velmi sa z nich tesim.a aj tie pohlady niektorych mamiciek pri bazene su nepovsimnutelne:-)a muzske to ani nehovorim,niektore mamicky musia svoje polovicky ospliechat vodou,aby stale necumeli:-)

bon bony

augmentacia je zalezitost,pre ktoru sa oplati cakat aj niekolko mesiacov.ak ma doktor terminy az na januar,ako uz pisala ihla,o niecom to svdci a ak si uz tolko vydrzala,tak do toho januara sa pockat oplati a aj ty to vydrzis.je to len na tebe,koho si vyberies.vela divcat si chvali trsku,takze urcite budes mat prsia krasne aj od neho,ale ak si chcela červena a odradza ta iba ta cakacia doba,tak podla mna sa cakat oplati.ale ako vravim,aj od trsku som videla nadherne prsia.vyber si doktora o ktorom si ty najviac presvedcena.

bodynka

Laloa a vsetky ahojte.
No ja sa usmievam zakazdym , som spokojna.. Len tu kontrolu este cakam, ci je vsetko ako ma byt. Som zvedavaaa . Stale spim na boku, uz mi inak neda. Telo si asi povedalo ze to co som mu spravila ze som ho nutila byt stale na chrbte tak povedalo ze DOST A UZ NIKDY :D haha

mihai

bon bony, ja som bola u Hederu v Interkliniku a sla som na op 3 tyzdne od konzultacky. uvolnilo sa im miesto, ale aj normalny termin bol ok, nieco vyse mesiaca som mala cakat tusim. tak ti ho davam ako tip.

mihai

caute :)

po milion rokoch som tu. strasne nuda v praci-nechcem aby to blbo znelo :)

laloa, uz sem nechodim, obcas si precitam, ale par mesiacov uz sa foru nevenujem. u mna vsetko s prsiami ok, stale mi beha hlavou reopka, ze by som dala viac, ked to niekomu spomeniem, ten je zvycajne proti a tak dokola. ale fakt je to super pocit, ked porovnam minule leto a toto. uz tomu bude rok co som bola na opke, v septembri, paaaani.

prikladam jeden link baby. nasla som to dnes nahodou. tam sa sutazi o plastiku, mozno ste to aj vy postrehli. velmi mi je luto tych zien... a su tam tri pripady tykajuce sa prs. tak baby cakatelky, ak sa vam zda ze mate male a neviem ake a do opky daleko, mozte si pozriet s cim sa musi morit jedna 20 rocna baba-jeden prsnik ma, druhy jej nenarastol... to uz ta druha co tam je a je plocha, to ma v porovnani s nou vyhrate.

zena.atlas.sk

laloa556

lenkea kľudne si zavolaj aj skôr a opýtaj sa, či sa môžeš objednať aj na operáciu, nemusíš čakať na konzultáciu, aby ti dali termín OP.. aspoň ho budeš mať skorší ako po konzultačke..

lenkea

dr Ćerven ma terminy az na januar? fuuu...to ked mam konzultaciu na konci augusta, tak ma zoperuje najskor v marci? ved dovtedy si to mozno aj rozmyslim :-) snad bude sanca dostat sa skor..

bon bony

martinka54 ja len nechcem ES... dam na radu doktora, polytechy by som brala.
Podla mna asi viac ako 5000tis rozdiel, no ved uvidim, dakujem

bon bony

ihla to som citala, ze pri mentoroch sa potrvdilo najnizsie percento kapsulacie, tak neviem aka je realita, ale samozrejme ze zalezi od tela ako impl. prijme.

modelaciu este neviem, konzultacia ma este len caka, ale ta mi ani nenapadla, uvidim co povie dr.

chcem urcite gulate. s tou cenou, ved ja viem ze dr cerven je dobry a preto ma nabite ale teraz ma dovolenku 3 tyzdne tusim, nemozem si vybavit ani konzult. ani nic :-/ a zevraj dava januarove terminy,co sa mi zda ozaj dlho cakat, ale zasa ma super ceny, och :-/

Este stale zvazujem aj dr. Kostala, zevraj ma tiez v pohode ceny a samozrejme je profik, necitala som ani jedinu zlu refernciu na neho, ale zasa nemozem sa ku nemu dopatrat, jedno tč je zrusene co mal, druhe vypnute, mail nema. neviem ci to vypnute cislo vobec pozuiva, nemate niektora na neho nahodou kontakt nejaky prosim vas?

Inak- dr. cerven, dr. trska, dr. kostal
Je mi to jedno KTO z nich, uz vyberiem len podla terminu a ceny.
3000 je mooooc :-(

laloa556

clang no mne sa napr. veľmi páči, keď chudučká baba má krásne prsiská :) neviem ale čo sa páči tebe, podľa toho si musíš vybrať, ale podľa mňa to bude super ;) rozmýšlaš o menej ml? aaa oki, tak ja sa ti ozvem niekedy začiatkom augusta a môžme dať kafčo ;) teším :)
----------

bodynka noo to by ma veru nepotešilo :-D a ináč ako? pochváľ sa ako to ide? ;)
----------

melany pošli fotku tvojich pŕs (stačí bez tváre) spolu aj s tvojim nickom na mail: e.uhrinova@gmail.com a kočka ti potom pošle stránku aj s heslom, kde je galerka ;)
----------

ihla ahooooooooooooj, teba som tu pekne dlho nevidela, ako prská? :)
----------

ináč baby, čo je napr. s barborkou alebo ani ska38 sa tu dlho neukázala, takisto mihai a ostatné, ktoré tu kedysi chodievali :) som si tak minule na ne spomenula, že to bol taký môj prvý kontakt s fórom :)