Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

melany

laloa
Si ma pozesila, teraz sa tesim este viac:-)
Len mam dalsiu dilemu a to velkost...mam 75 B a neviem ci si mam dat C alebo D...kamosky vravia ze tie baby co si dali C-ka lutuju ze nemaju vacsie, len zase nechcem chodit ako s balonkami, a nechcem putat pozornost...

miama

ahoj Boba
ja mam presne tvoju postavu atiez som sa rozhodla pre zvecsenie prs,zatial len tak zistujem ze ku komu asi a tiez neviem aku velkost si mam dat a bojim sa ci to nebude moc vidiet ze su tam slikony, pretoze som naozaj chudaa :(( a hore total lata..
ake si chces dat implantaty? aku velkost?
... dakujem :-)

boba27

Ahojte kočky,

čaká ma opka v septembri, ale ešte stále špekulujem o veľkosti implantátov, lekár odporúčal viac, než bola moja predstava...mám 163 cm a 50 kg, viete mi poradiť ak sa dostať do galerky, aby som si urobila lepšiu predstavu?

barbora10

melany

je pravda,ze anatomky maju prirodzenejsi slzickovy tvar,ale to neznamena,ze gulate nemozu vyzerat prirodzene.na niekom prave gulate vyzeraju prirodzene a krasne.

melany

laloa dakujem, inak ak my viete baby povedat, je pravda ze gulate su na pohlad neprirodzene, mne osobne sa viac pacia ako anatomky, pretoze zhora su take plnsie...a presne take chcem...

LILIII

barbora
mas uplnu pravdi i ked obcas mi je smutno pretoze poniektory cumia ako blby a ja osobne neviem kam sa mam podiet nevadi im dokonca ze tam maju svoju lasku vies obcas mi to vadi pretoze na operaciu som isla hlavne kvoli sebe kvoli svojmu sebavedomiu a nie pre tie zvratene pohlady ktore doslova cumia a cumia samozrejme je pekne ked sa niekto pozre ale poniektory to prehanaju

a baby co Vas caka opka alebo mate po drzim palceky
ste zlate mne tu kocky kedysi moc moc pomohli
poradili
dakujem

LILIII

barbora
mas uplnu pravdi i ked obcas mi je smutno pretoze poniektory cumia ako blby a ja osobne neviem kam sa mam podiet nevadi im dokonca ze tam maju svoju lasku vies obcas mi to vadi pretoze na operaciu som isla hlavne kvoli sebe kvoli svojmu sebavedomiu a nie pre tie zvratene pohlady ktore doslova cumia a cumia samozrejme je pekne ked sa niekto pozre ale poniektory to prehanaju

poradili
dakujem

LILIII

barbora

poradili
dakujem