Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

bon bony

červen použiva najcastejsie u gulatych eurosilikony,ale to neznamena,ze ak si budes zelat napriklad implantaty nagor,ze ti ich odmietne dat.su tu dievcata,ktorym daval aj nagory.

trin

Ahojte kocky,
tak vam vsetkym drzim palce. ja som bola na opke 3,12,2007mam 300 anatomy.Su fajn,ale urcite mohli byt o jedno cislo vacsie.na tom sme sa zhodli viacere,odstupom casu. tesne po op sa vam zdaju bomby,ale potom ked opadne opuch,dost sa zmensia. moja kamoska ma 300 okruhle a vypadaju o dost vacsie ako moje. ale su jasne na pohlad.Skor by som to odlozila na chladno ako na teraz lebo ta podprda je fakt des! bola som u Dr Gubu,keby so isla na reop.tak urcite Dr Cerven v BB. Ked ste sa uz dali na boj,tak dobojujte,stoji to za to.

ikuska

lolo77
no ked si dala dole podprsenku sa divam... ze za toto si dala tolko? to na slovensku by ich mala krajsie spravene...

laloa556

melany to ti barborka poradila ;) a čo sa týka veľkosti, tak aké by si si priala? to sa musíš ty rozhodnúť, lebo len ty vieš najlepšie čo sa ti páči :) ja budem mať po opke cez prsia 103 cm, tak vôbec netuším čo za košíky budem mať, podľa mňa záleží určite aj od typu podprdy :)

lolo77

ikuska tak to kamoska este nejake "lacne" zohnala..v nemecku to ide okolo 7-8 tis eur.. :-) viem to lebo..som tu prave..a kazdy sa ma pyta odkial mam tie krasne prsia..a ked im poviem cenu tak sa len nechapavo pozeraju.. :-D

ikuska

kamaratka si teraz davala robit v nemecku kozicky zaplatila 3800e ale nic moc nema ich ani sumerne a celkovo vobec nic moc... nejde len o cenu...