Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

baby, co ste po ste na FB?
ja si vas chcem pridat do priatelov, chcem vidiet ako vyzera cela ta postava :)). mohla by som :)?

alore
no ja dovolenkujem len tak na slovenku. ale toto leto ma az tak velmi nebavi :/. tesim sa uz na buduci rok, nech si to leto poriadne vychutnam. a hlavne kupalisko. v tomto vam naozaj velmi zavidim, a prajem. uzivajte si to, buduci rok budem aj ja :)

barbora10

alore

to sa musis informovat na klinike ako to je,ked chces samotku.a ci nieco take vobec mozne je.

84nika

ahoooj.ja som s prskami teda velmi spokojna a v plavkch to ani nehovorim:-)a ty sa mas ako???ozaj si tu nebola sto rokov:-)

84nika

baby caute, sto rokov som tu nebola a ani necítala.. bodynka, mihai, barbora10, ihla - ako prská, ste spokojne? Dajte nejaké fotecky v plavkách aj na FB, hihi, :-)) hlavna vec ze ani ja nemám este, ale som rada ze som si ich dala spravit - hlavne ked si pozriem staré fotky v plavkách, no hroooza.
bon bony
u Kostála si tiez pockás dobre pár mesiacov, ja som za Eurosilikony anatomy platila ca. 1100€ + opka, atd... Tu je tel. císlo na pevnú linku (02/48234307), a tam sa spýtaj sestricky kedy p. primár ordinuje - kvoli dovolenkám.. Priamo mobil na lekára ked tak, tak ti poslem na súkr. mail..

alore

barborka... ja viem ze mas pravdu ze byt na izbe s inou babou a podporovat sa ma vyhody atd. Ale moj priatel ma tam chce podporovat a byt tam so mnou cely cas tak rada by som mala sukromie a sama izbu. Preto sa pytam ci sa neda doplatit? Ci s tym nemate niektora skusenost? Este aj menzes dostanem den pred opkou :( blbo mi to vyslo.

clang dakujem za opytanie. Na dovolenke bolo najlepsie proste 1* nikde tak nebolo. A ty ako ? Dovolenka uz bola/ bude? Tu izbu by som neriesila keby idem ako ty na opku ze ste tri kamosky, lenze ja by som bola na izbe s cudzim clove clovekomm

clang

Ahojte baby :)
dlho som tu nebola, tak nestiham citam.

laloa na to stretko sa uz tesim, a co sa tyka tej velkosti urcite nic menit nebudem. ved doky mi to tak vyratal, nech ich mam rovnake, len trosku mam z toho stres. ale tesiiiiiiiiiim :)

alore
ako bolo na dovolenke? uz sa ti to veru blizi. budem drzat palce s tym spankom :). ale urcite to pojde.

a inak ako aj barborka pise, ja by som nechcela byt sama na izbe. my ideme na opku spolu 3, tak dufam, ze budeme spolu aj na izbe :)

barbora10

alore

spanie na chrbte nenatrenujes:-)je to nieco ine,ked si uz po operacii a vtedy ti nic ine neostava iba lezat na chrbte.neboj zvladnes,ked sme to vsetky zvladli,zvladnes aj ty.a rychlo to ubehne a budes fit a spavat v polohe akej len chces.ja uz ani neviem,ze ma nieco bolelo.na boku budes moct zacat spavat okolo 6 tyzdna,mozno aj skor,to zalezi na tom,co ti doktor povie doktor.a preco chces izbu kde budes sama???nie je lepsie,ked si na izbe s niekym druhym a vzajomne sa podporujete?!urcite by som nechcela byt na izbe sama,ale byt tam s niekym,kto preziva vsetko so mnou.ved nic nie je lepsie ako to,ked ste na izbe viacere.vtedy ide aj cas rychlejsie a ani na tu bolest tak nemyslis,ako keby si sama.

barbora10

martinka

je to sranda,ked si to tak vsetko citas spatne dozadu.ked som citala prispevky odo mna a ako som sa tam vypytovala dievcat co a ako a teraz tu ja radim inym:-)

myslim na dievcata ako si ty, tanda,wendy,ska,barbie,bratislava,della,mihalicka,livuska,84nika,jamimili,ihla,to su dievcata s ktorymi som tu zacinala.

a tiez casto spominam na konzultaciu a doktora červena,ako povedal mojmu priatelovi na konzultacke,aby presiel do cakarne,lebo sa idem vyzliect a on ma este urcite nevidel nahu:-)potom to cakanie a tesenie sa na operaciu spolu so strachom z narkozy:-)no je to zazitok.

alore

ahojte
davno som nicim neprispela kedze som bola na dovolenke ale citala som vas pravidelne...
baby mna uz chyta panika za necely mesiac idem xi
zacala som trenovat spanie na chrbate ale skoncilo to fiaskom,vobec tak neviem zaspat. Nemali ste niektora taky problem ako ste to riesili?Dajte prosim nejaky tip som z toho zufala.
Ako dlho po opke musim spavat na chrbate, resp. za ako dlho mozem spat na boku?
Tie co ste boli operovane v IEM boli ste po opke na izbe sami ci este s nejakou babou? Da
sa tam priplatit aby som bola sama? Sestricky su tam ok?
Kedy budem moct soferovat?
Sorry za tolko otazok ale uz sa mi to blizi...
Pekny dnik :)

martinka54

barbora10
moja tak si ma pobavila, tiez som si zaspominala ako som citala tvoj prispevok. ja sem tiez uz malo prispievam, ale citavam zhruba kazdy den.
ja si tiez spominam ako som sa narkozy strasne bala, nic ine mi nehrmotalo v hlave a som po opke cez styri mesiace, je to sila ako ten cas leti.ja som si akurat u mami vcera pozerala fotky, ked som mala 18-19 a tak mi bolo luto za postavou, lebo po malej som nikdy tak neschudla aj ked vahu mam rovnaku, ale ulozene mam vsetko v bruchu a v bokoch.

barbora10

nedaa sa mi spat,nemla som tu kavu pit o osmej:-(a tak citam stare prispevky,este ako som prvykrat napisala na forum a potom par dni po mojej operacii.je to prijemny pocit,lebo som si normalne zaspominala a na niektorych prispevkoch aj dobre pobavila,vdobrom:-)napriklad
ked nam napisala nejaka majula a jej prispevok znel,ze sme chudery a ze sa len pretvarujeme,ze sme kamaratky a chvalime si kozy a pritom si aj tak iba myslime,ze tie nase su naj:-)))aj ja som jej napisla,aby utekala do temy nikto ma nema rad:-)
alebo ked ihla napisala ze červen ma hlas ako milos buban:-))))
bodynka si objednala pumpicku na prsia,lebo chcela pumpovata a mat aspon takym sposobom vacsie:-)))
alebo ked zahlasila,ze ked nebudu kozy,tak si da aspon lyfting,alebo stehna spravit:-)))
ihla,ze ak budu sestricky nemile,tak im kavu nedaruje,ale rosype po izbe:-)))
no a laloa,ty si pisala,ako planujete za dva roky babo,takze prsia az potom a teraz nam ticho vsetkym zavidis,no a pozri sa,ty uz aj termin mas:-)

no dobre sa to citalo,rada som si zaspominala na dievcata s ktorymi som tu zacinala.skoda,ze mnohe sem uz nechodia:-(