Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

barborka10

toto je moja mailova clang@azet.sk tak posli mi meno, a ja si ta na FB pridam.

bodynka, ano mam lalou tak sa jej teda spytam na meno.

florida ja som jednoznacne za dr. cervena, ale myslim, ze vsetky baby ti tu skor poradia jeho.

bodynka

Lolo mne casom hej , ukecana , ma rada zvierata ale aj tak cudna ...
Ikuska ja som za Cervena. Akoze niet o com...:)
Ozaj kedy ste si mohli lahnut na brusko??

lolo77

florida viem si predstavit to sklamanie.. ja som mala mat opku 28. maja..a prelozil mi ju na 1.maja..takze som bola fakt happy..ale ja som mala ten lepsi cas.. pred letom..kedy asi nebyva taky natresk ako teraz po lete

bodynka

ahojte ..
Barborka pekne spomienky.. Ano pumpicka trci v skrini a zbytocne som si do nej investovala. hih
Clang ked mas lalou na FB tak si pridaj aj mna ona ti povie moje meno.
Inak aj ja som chcela byt na izbe sama ale bola som rada ze som nebola, lebo keby sa mi nieco stalo potom cooo?? A tiez to bolo fajn, mohla som odsledovat aj inej baby pooperacny priebeh a vidiet aj jej pocity a taak. Len skoda ze ked som jej potom pisala skoro vobec neodpisala a je taka odmerana a tam bola mila...:(

barbora10

clang

nie je problem s tym FB.uz viacere sme sa tak mohli vidiet.nemas mailovu kde by som ti mohla poslat meno?

bon bony

Florida to dr. cerven ti neudobril?

Nika84 ahoj, my sme uz pisali, poslala si mi fotky :-) Totiz to jedno cislo starsie, tak to je uz halali, asi uz ho vobec nepouziva a ked som sa mu pokusala viac krat volat na to druhe, tak to mal vypnute. tak ja neviem ci zmenil mobil alebo co... Inak si spominala ze do toho PK by som dlho necakala ku nemu hmm? Diky za tu pevnu,zajtra tam skusit zavolat...

Florida

Ahojte mam dilemu kam ist ci do interkliniky alebo k cervenovi alebo doktorka jezovita ?? a iny co su v pk napriklad myslite ze aj oni maju take napratane termniny ?
Som totalne sklamana uvolnil sa jeden termnin len by to bolo dost narychlo konzultacia predoperacne volala mi sestricka kvoli tomu ale vsak nevadi,tak som sa zacala tesit a psychicky pripravovat... dnes som total na dne jake sklamanie citim som necakala taketo pocity, termin mi doktor neudobril ze je to strasne narychlo ze on chce tomu dat viac casu ci co ?????? a potom ze sestricka vravi ze nuz mrzi ma to ale ked uz to pan doktor neudobril tento rok volne terminy uz nie su, som velmi sklamana.