Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mikinkaja

ahojte kočky, často čítam vaše príspevky a tiško vám závidim. Ale konečne mám už aj ja termín konzultácie a aj opky sice na 20.1.2011 u dr. Červena. Mám strach ako to všetko dopadne... ale ako čítam tak ste to hravo zvladli. Je tu niektorá na tento dátum?

Florida

Ahojte tak som tu, zvazujem tu konzultaciu, zatial sa chystam k doktorke Jezovitej, tak uvidim, asi som prilis nedockava.
Normalne sa bojim sem pisat konkretne prispevky, ked som si precitala, ze si to tu chodia dotycni lekari citat.. tak nechcem napisat cosi coby mohlo zbytocne vyzniet negativne.

laloa556

barborka, som mala zimomriavky pri tom spomínaní :) to bolo milé :)

clang už som ti poslala mená na FB ;) budem ti volať začiatkom augusta.. ja sa najviac, ako som ti písala, bojím preberania z narkózy, bojím sa, že sa mi bude ťažko dýchať alebo že nebudem môcť vôbec :-D kedže ma bude na hrudi niečo tlačiť.. ale to sú len moje haluze :-D a ešte vyberania stehov, auuu :-D ale dokimu verím, tak to všetko ma ukľudňuje :)

ikuska choď na nejaké konzultácie, potom bude ľahšie sa rozhodnúť, ja idem na OP k dr. červeňovi. bola som aj na konzultácii a ďalej som nepotrebovala chodiť :) šak poskúšaj viacej doktorov, keď sa nevieš rozhodnúť, za to nič nedáš ;) teda skoro :))

barbora10

aj na ceskom omlazeni vela dievcat pisalo,ze ich doktor zoperoval aj napriek menzesu.urcite by si to nikto nezobral na zodpovednost,keby nieco hrozilo.kamaratka co bola na prsiach,tak menzes mala,ale druha,co bola na abdominoplastike,tak ta vyslovene menzes nemohla mat.takze pri prsiach to tak nevadi.

clang

bellinka, alore
nam povedal s lalou doktor na konzultacii tak, ze nie je to vhodne. a je lepsie ked je menzes pred op. ale on povedal, ze ak nahodou sa stane, ze nie je to ziadna katastrofa a da sa to v pohode. ide len o to, ze ta bolest a tak je ina. lebo citis aj tie kramy..tak nam to teda aspon vysvetloval na konzultacii.

lolo77

bellinka..ked mas menzes mozes byt operovana.. ide len o to ze niektore zeny maju citlive prsia pri menstruacii a mala by si vacsie bolesti po..

bellinka

alore ty dostanes den pred opkou menzes a ides na op, ved to by si nemala, ked mas menzes nesmies byt operovana, poradila si sa o tom s lekarom vobec???