Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alore

bellinka mozes byt kludna lekar o tom vie a nerobi z toho ziadnu vedu...Nebudem prva ani posledna ktora bude mat opku a pri nej menzes. A chces mi akoze povedat ked je niektora v zivot ohrozujucom stave a treba ju operovat a ma menzes tak ze ju nebudu, pockaju kym jej prejde ? Sa uvedom! Tam ide len o to ze niektore zeny maju prsia citlivejsie a bolia ich pri menstruacii, co nie je moj pripad.

alore

bellinka mozes byt kludna lekar o tom vie a nerobi z toho ziadnu vedu...Nebudem prva ani posledna ktora bude mat opku a pri nej menzes. A chces mi akoze povedat ked je niektora v zivot ohrozujucom stave a treba ju operovat a ma menzes tak ze ju nebudu, pockaju kym jej prejde ? Sa uvedom! Tam ide len o to ze niektore zeny maju prsia citlivejsie a bolia ich pri menstruacii, co nie je moj pripad.

alore

martinka54

pristavacia draha
kazdy doktor je iny, niekto si pyta sono niekto nie a nie je to podla mna len o veku. ja mam 25 rokov a sono som si musela priniest

pristavaciadraha

ahojte kocky prosim vas viete mi povedat ake vsetky vysetrenia(predoperacne)musim absolvovat?
je pravda ze u mladsich sa nemusi robit sono prsnikov?
a zaujima aj cena....a kolko vam to trvalo kym ste mali vsetky vysledky v ruke diky

maria1113

Ahoj, aj ja som sa už konečne po dlhom čase včera rozhodla zavolať a termín mám až 25.1.2011 a konzultáciu mám 19.9, všetko je už plné, ja som tak dúfala, že by to mohlo byť v oktobri, ale už počkám

maria1113

Ahoj, aj ja som sa už konečne po dlhom čase včera rozhodla zavolať a termín mám až 25.1.2011 a konzultáciu mám 19.9, všetko je už plné, ja som tak dúfala, že by to mohlo byť v oktobri, ale už počkám

maria1113

maria1113

mikinkaja

ahojte kočky, často čítam vaše príspevky a tiško vám závidim. Ale konečne mám už aj ja termín konzultácie a aj opky sice na 20.1.2011 u dr. Červena. Mám strach ako to všetko dopadne... ale ako čítam tak ste to hravo zvladli. Je tu niektorá na tento dátum?