Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Florida

heh zatial co som tu nebola ste sa tu pomaly stihli poskriepit :-)))))
ja mam zase v inom problem moje menstruacia je tak nepredvidatelna ze tazko urcit kedy ju dostanem tym padom aj kedy budem mat po nej am take nepredvidatelne cykly ze raz je to hore dole aj az 20 dni :-)

barborka ahoj videla som aspon sa mi tak mari ze ty mas eurosilikony podpazusim ? ako si spokojna ? :-) a ako sa ti hojili jazvicky a ako teraz vyzeraju ? dakujem

ma tu este niekto podpazusim pod sval ?
a este otazocka ci mi viete niektora poradit ak mate skusenosti ci uz s tym alebo druhym implosom nagor verzus eurosilikon, nepytam sa teraz na rozdiel vcene ten mi je uz znamy ale ake su ine rozdiely v nom, docitala som sa len tolko ze nagory su tuhsie cize tie prsia som pochopila nebudu maksie ako si predstavujem.

Barborka :D a das si pekne prsia k sebe ? su take hybatelne ako ich pocitujes ako sa s nimi citis ako si si na ne zvykla?

Inak vsetkym vam prajem pekny dnik konecne nam vykuklo aj slniecko :-)

janika153

Ahojte baby..davala si niektorá z Vás robiť u Dr.Cervena silikony?Rada by som videla vaše fotky,na internete neviem najsť ..

tinda

alore myslím,že stav života ohorzujúci stav nemožeš porovnávat s opkou ktoru si vieš naplanovat,ja mam termín opky pred menšturaciou,ale ako tu baby písali každy doktor vyžaduje niečo iné niekto viac niekto menej,zaleží fakt od doktora

barbora10

baby je tu zbytocne sa o tom hadat,ci operovat,alebo nie,ked je menzes.to vie najlepsie doktor ci ano,alebo nie.jeden povie ano,druhy nie.ale urcite ma pravdu aj bellinka,ze pocas menzesu je vacsie riziko krvacania.jedno je vsak pravda,ze uz vela dievcat co sem pisalo,tak ich doktor zoperoval aj cez menzes a ziju a su zdrave,takze to tu uz ani nerieste,tu sa nemame predsa hadat,ale podporovat sa.

laloa

ja som uz uplne ok:-)ani neviem,ze mam implantaty.prska su makkucke,fajne sa natriasaju,ako zive:-)mne kym uplne zmakli,tak to trvalo.ja som este treti mesiace po mala prsia dost tvrde,oproti kamaratke ktora bola dva dni po mne.ale teraz su prijemne makke.ale rataj s tym,ze nikdy nebudu take makke ako od prirody,lebo predsa len ten implantat je tuhsi.ale ved to aj chceme,aby tie prsia boli pevne,takze su makke tak akurat.

whee_ee

prepáčte, že sa sem pletiem, ale nedalo mi nenapísať... pri menzese je slabá zrážanlivosť krvi, zle sa pri tom operuje, dochádza aj k veľkým stratám krvi, preto sa to neodporúča atď.. možno že potom pichajú nejaké lieky na zrážanlivosť, ale určite je lepšie nemať opku počas menštruácie, nech ide o čokoľvek.. pri životaohrozujúcich zraneniach alebo prípadoch je to o inom, to myslím uzná každý ;) :))

papa :)

bellinka

alore -klobuk dolu si fakt odbornicka, musim uznat...ale ser...m na teba, ja by som sa pocas menzesu nedala operovat a hotovo a 84nika ma pravdu viacej lekarov neoperuje pocas menzesu a vedia preco a nie len pri operaciach prsnikov!!! to len baby ktore su nedockave a hlupe si daju operovat nieco ked maju menzes..

Florida

ahojte ma tu niektora eurosilikony ? :-) a viete mi povedat aj nejaky okrem ceny rozdiel od nagorov ? dakujem moc :-)

laloa556

barborka - fíííííha, krááásne! kochám sa :-D

alore - bellinka to určite nemyslela tak ako si to asi pochopila, len ti chcela pomôcť, to závisí od lekára ako ťa zoperuje, niekto aj cez menzes pokiaľ nemá citlivé prská a niekto radšej vôbec tak neoperuje ;) veď sme tu všetky "svoje" tak na čo sa hnevať ;))

bodynka - nejaké nové foto? som zvedavááá :) ako sa usádzajú.. ozaj a už ti odpuchli úplne či na to treba asi viacej času, čo?

barborka a ty už úplne ok po 6 mesiacoch? či si ešte musíš davať na niečo pozor? a máš ich už úplne mäkkučké, či to treba počkať do roka? a v koľkých mesiac si tak pocítila a povedala si, že už nie sú tvrdé ale dajú sa aj stlačiť? lebo ja keď som chlapovi trepla že budú možno aj 2 mesiace tvrdšie, tak gúlal očami :-D

84nika

alore - co hned útocís na bellinku, neviem ako u tvojho ale u mojho lekára na konzultácii funguje tak, ze ma objedná na jeden dátum a hned si musím vyrátat ci mi náhodou menzes nevychádza na ten týzden, a inak potom preco vsetci lekári zdoraznujú ze opka az po menzese? hm? Kamarátke u cervena takto prehodil 2 termíny kvoli menzesu.. takze to predsa neni az tak jedno.. Mimochodom na kazdu plánovanú opreáciu sa ide po menzese, nie len ked ides na prsia. Dovi-dopo!