Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Florida

ahoj barborka :-) dakujem za odpoved ja som tiez na omlazeni ale len chvilocku mozem ti tm napisat sukromnu spravu ? chodievas tam, ze by som este s tebou pred zakrokom pokecala ak sa da a nevadi ti to ? :-)
tiez pojdem rezom v podpazusi

barbora10

janika153

si zaregistrovana na omlazeni???mail mam,ale s celym menom,tak to tu nebudem pisat,ale ak mas ty nejaky bez mena,tak mi ho napis.

janika153

barbora10

Super ich máš zrobene..a jake mas okruhle?Nechodis na pokec alebo nemas mail aby sme si o tom popisali

barbora10

janika153

ano,mam prska od červena.neviem ci je najlepsi,ale u mna urcite.fotky mam v galerii,ale ak by si ju chcela navstevovat,tak musis odoslat foto tvojich prs na e.uhrinova@gmail.com a livka ti spatne odosle link na galeriu aj s heslom.nezabudni do mailu napisat nick,pod akym si tu na fore.ale ak by si bola nedockava,tak mam fotky aj na omlazeni pod tymto istym nickom.tam sa staci zaregistrovat.

janika153

Ahoj barbora10

Tz si si dávala u dr.Cervena robit prsia?Mohla by som prosim ta vidiet tvoje fotky chcem vidiet jeho prácu ..popravd som uz u nho objednana na konzultáciu ale este sa rozhodujem.Kazdy vravi ze on je najlepsi chirurg tak chcem sa presvedcit o tom .Vopred dakujem

barbora10

florida

prska sa usadili,vytvarovali,na dotik su makke a pekne sa natriasaju:-)najradsej chodim bez podprsenky,lebo vtedy su najkrajsie a najprirodzenejsie,ale ked dam pusch upku,tak este aj nas 80 rocny sused prestane dychat,co nie je v jeho veku najlepsie:-)

prska mam pekne pri sebe od zaciatku,takze nemam problem ich dat k sebe.su normalne hybatelne a velmi rychlo som si na ne zvykla.necitim ziadne cudzie teleso,su ako moje.aspon v mojom pripade je to tak.

jazvicky su krasne,pekne vybledli,takze nic nie je vidno.rez pazuchou som chcela od zaciatku,takze som rada,ze mi implantaty červen vkladal prave tymto sposobom.a ty nie si v galerke,lebo tam mam odfotenu aj jazvicku.