Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

macka26

vsetkym co vas to caka zavidim, ja by som si dala hned, len pockam po babatku to bude asi lepsi napad... dneska som bola u kozmeticky, tej robil prsia cerven a ma ich svetove...

tesim sa v galerke na nove pracicky :D

solnicka

lolo77
tak to mas pravdu este niesom na 100% rozhodnuta ale nieje to tak ze chcem len preto ze ostatne to maju...vlastne poznam len jednu babu osobne co ma...
Ale vseliak si pockam na to co povie doktor a hlavne na to co bude ked vysadim antik. ...
A ano vela spekulujem lebo sa velmi bojim..ja som taky bojko...aj vlasy sa bojim dat ostrihat nejak inac ako zvycajne lebo ze ci to bude ok? A to tie vlasy dorastu!!!
Vlastne aj nad operaciou som uvazovala uz nejaky ten rok ale az teraz som sa dokopala niecomu viac ako len polemzovaniu...Ani moj priatel tym nieje nejak extra nadseny ale uz si to berie ok..
Ak sa na to dam bude to v prvom rade moje rozhodnutie.
Dakujem za uprimnost! :)

lolo77

solnicka..tak pride mi to ze len spekulujes..nie si este 100% rozhodnuta, ze? radsej by som si to teda na tvojom mieste premyslela, mas krasne prsia.. aby to nebolo tak ze vsetky si davaju tak si dam aj ja :-)

rez pod pazuchou je menej viditelny podla mna ako pod prsnou ryhou..teda ja som si to aspon tak vsimala..a hlavne je ten rez maly..

ja som nosila pred tym 75 A alebo Bcka push upky..a teraz nosim 75B ale bez vystuze, a asi ked budem chciet nejaku fest push up tak aj C-ko.. ale zatial nad tym ani nerozmyslam, lebo mi tie prsia vyhovuju take ake su.. malo kto, kto ma vidi teraz prvy krat v zivote by povedal ze mam urobene prsia..

solnicka

lolo77
jej a presne o tvojych prsiach som vravela ze take by mi nevadili lebo su krasne nie obrovske a vyzeraju velmi prirodzene a este modrocka 55 ma nadherne take ze by som nepovedala ze su silikony...fakt krasne baby...lebo vela dievcat ma ok ale vidiet ze to je fake...ale moznoze praveto sa im paci...ja som asi stara skola :)

solnicka

lolo77
Jeej tak to naozaj dakujem...rozmyslam o anatomoch a vzdy som chcela cez pazuchu ale teraz sa bolim ci m nebude vidiet jazvu v plavkach a tak a vsetci budu vediet ze mam umele...
Ja som vlastne teraz spokojna ake su mozno by vacsie nezaskodili :) ale planujem vysadit antik. a bojim sa co pride potom :(
konzultaciu mam 20.augusta u Cervena takze uvidim co povie...
ty mas teraz aky obvod a kosik?

lolo77

solnicka mas krasne prsia!! mas super tvar..aj plne ich mas.. takze tvoje budu vyzerat uzasne! aky tvar chces? a u koho? ja mam robene z podpazusia a inak by som si to nikdy nedala.. a pod svalom samozrejme.. mam 300 stredny profil gulate..

solnicka

tak a uz som mala konecne moznost pozriet si foto v galerke....a stale sa pozeram...neviem ci my to pomohlo sa nejak rozhodnut...som zmatena...niektore baby maju naozaj krasne prsia ale ja chcem aby to vyzeralo co najviac prirodzene a takych tam az tak vela nieje..ale asi zavisi od uhla pohladu alebo co..hmmm..neviem...stale neviem ci podprsnou ryhou alebo cez sval...
konzultacia sa blizy a ja teraz uz ani neviem ze ci je vobec mozne to ako si to predstavujem....
Baby ake mate teraz po opke podprdy???ja mam teraz 75B kedysi som mala aj C ale schudla som a myslim ze to po vysadeni antik. pojde rapidne dole....
ja rozmyslam tak o 220 az 280 asi viac nee neviem...
dakujem za kazdu radu...

barbora10

bodynka

ja najcastejsie a najradsej chodim bez podprsenky,ale niekedy si dam aj pusch upku.nie nic ma netlaci a ani mi nevadi,ked ju mam.ja som uz po skoro 7 mesiacov,takze mozem nosit podprsku aku chcem a nic netlaci:-)aj mna kratko po operacii este vsetko tlacilo.u teba to bude este tym.

bodynka

Ahojte. Barborka ty nosis push upku? Neni to zbytocne? A netlaci ta to? Ja som si skusala push up plavky /nahodou/ a mna ta vypchavka dole v kosiku velmi velmi tlacila :D
Moje nove fotky sa stale nevedia vytvorit .. Musim si nato najst cas a ten mi velmi chyba