Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

baby tak posielavam vam fotky skoro po piatich mesiacoch a aspon uvidite ten lavy prsnik, co sa mi vobec nepaci. rozmylam aj o reklamacii

cuker

ahojte baby,čítam vás tu už nejaký čas a chcem vám poďakovať,že ste ma ,,dokopali,,aby som si zajednala termín konzultácie a vlastne aj op u Dr.Červeňa.O opke rozmýšľam už niekoľko rokov,ale moja polovička bola dá sa povedať proti silikónom.Veľmi ste mi pomohli vašimi príspevkami na tomto fóre a idem si splniť sen.Chcela by som sa spýtať či po týždňovej PN budem môcť ísť do práce,lebo dlhšie by som nemohla byť doma.Robím administratívu,takže sedím za PC,žiadne naťahovanie.A ak mám termín OP začiatkom decembra,myslíte že v polovici januára budem už schopná ísť na dovolenku? Nechcem to siliť ale musím vedieť zajednať nejaký termín a nechcem byť na dovolenku ubolená.Vďaka za odpovede

laloa556

clang zlatko :) ak sa ti to nezdá, zavolaj dr., povedz že sa ti to zdá veľké a ak by si chcela o pár ml menej, skús to s ním prekonzultovať.. aby si bola spokojná. keď si šla k nemu na konzul., tak si bola v tom, že koľko ml by si chcela? lebo ja som spokojná, išla som s tým, že menej ako 350 ml nechcem, čiže keď mi navrhol 375 ml, som prešťastná. ide o to čo chceš ty! ;)
a áno, zháňam už pyžamko, lebo ja robím vždy všetko na poslednú chvíľu a viem, že keď si nechám toto (takú blbosť), tak nikde nič nenájdem aj teraz keď som sa pozerala, tak nikde nič.. :-/

clang

laloa
no ahoj :)))
jasne, mozeme kludne aj v pondelok dat kafco. tesim sa.
a ty uz kupujes pyzo?? ja este nie, nic take. to vsetko budem az v septembri. a inak skus pozriet do intimissimi alebo calzedonia. ale podla mna take pyzamko predavaju hocikde nie :)? ja som este ani nepozerala. a inak zas ma chytili take rozmyslacky o velkostiach a tak, ale necham to tak (asi), lebo potom len spekulujem. uz by som to najradsej mala za sebou.

laloa556

pespra - ahoj, vitaj :) taakže pošli fotku tvojich pŕs (bez tváre) spolu s tvojim nickom na mail: e.uhrinova@gmail.com a potom ti príde heslo aj stránka, kde sa galérka nachádza.

clang ako to vyzerá s tebou na bud. pondelok? dali by sme to kafe?

baby a inak kde ste si kupili pyžamo na OPku? to dvojdielne? ako naschvál neviem nikde také nájsť, do kelu :-D síce mám ešte dva mesiace, ale rada by som bola ako tak pripravená :-)

pespra

Ahojte, mozem sa pridat? som velmi rada, ze som nasla takuto diskusiu, lebo uz dlho rozmyslam nad "novym dekoltom".
Chcela by som to zrealizovat teraz po lete, ale stale som vo fazi vyberania toho spravneho plastika. Robil niektorej z vas Dr. Guba?

lenkea

jeyla,
neviem ti odpovedat na tvoju otazku, ale chcem sa ta opytat: teba operoval dr.cerven v pk alebo bb? kolko si nosila pooperacnu? s velkostou si spokojna?a co okolie? ako reagovali?dakujem za odpovede:-)

jeyla

Ahojte, som 2mesiace po operacii,vsetko je v poriadku,nic ma neboli,spavam aj na boku aj na bruchu:)Len jedna vec : niekedy ma tak stekli okolo jazvy,priblizne 10cm.A ked si to poskrabkam,tak tam nemam taky dobry cit...a ono to aj tak dalej stekli. Je to sposobene asi tym rezom,ze sa narusili nervove vlakna???Mate niektora nieco podobne??