Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

mondan
nemozes mi poslat fotky, ja ti poslem moje nove, lebo mi ich livka este nenahodila. ja som z toho tiez na nervy mna to vyslo 3130

mondan

martinka54
nie na FB nie som , a ten opuch je väčší tiež na ľavom a aj ten pocit je tam silnejší..dosť ma to štve keď si uvedomím že to stálo 3000 EUR

mondan

martinka54
ahoooj, dlho som tu nepísala, lebo aj ja mám problémy, ale čítať vás čítam..Ja mám jednu bradavku nižšie o 1cm a tiež to dosť vidieť:-(, ale čo ma najviac trápy je, že 10.8. budem už tretí mesiac po opke a ešte stále mám opuch pod prsiami a stále ich mám zospodu necitlivé.Síce zmäkli ale ten opuch je dosť vidieť keď mám podprdu z väčším otvorom.je to normálne? Upraví sa to ešte? Ako si na tom bola ty? A ešte jedna vec: keď si ľahnem na chrbát mám ich až pod pazuchou a keď ich zatlačím k sebe cítim že tam ten silikón je ako keby sa mi šúchal po rebrách ide ma s toho šľahnúť...

martinka54

calng a laola
mna robil trska. robil mi modelaciu cez dvorce+implantaty a ta lava bradavka je inak obrezana a navyse ma aj iny tvar prsnik a sa mi zda, ze aj nizsie. mozno, ze je to tym, ze mam aj podprsnu ryhu nizsie, ja fakt neviem.je to dost viditelne plavkach a o tom ked som naha ani nehovorim. ja som uz davnejsie pisala, ze ten lavy sa mi moc nepaci, ale cim viac som vytocena ako vyzera, ked ho mam uz usadeni.

baby neviete ako sa stavia trska k reklamaciam? ci ma odbije alebo tak

laloa556

clang to prsko s tými 280 ml budeš mať trošku mäkkšie, lebo tam máš dosť tuku - tak ti aj on hovoril, že na dotyk budú trošku rozdielne..
a bodynka by sa stretla s nami? to je super, aspoň by sme ju poriadne vyspovedali :)
tak čo baby, vyhovuje vám pondelok? na fb sa dohodneme o čase a mieste.. :)

martinka a čo máš s prskom? čo sa ti nepáči? :(

clang

laloa
no vcera som si este pozerala tu tabulku s velkostami a porovnavala naplne. a su tam fakt len milimetrove rozdiely. a ten pravy pri tych 280ml si viem predstavit, ten bude ok :). ale ja sa bojim, aby ten lavy pri 350ml nevyzeral jak mala lopticka. a menej asi nechcem, lebo to by mi musel upravovat obidva a menej ako 280ml nechcem. no strasna to dilema. tak tymto sa zaoberam kazdy vecer pred spanim :))

ano to viem a na tebe by bolo 350ml aj malo. takze 375ml je pre teba ideal :).

a ako s tym stretkom hm? pisala som si na fb aj s bodynkou, bolo by fajn keby sme sa vsetky stretli.

martinka54
kedy si si davala robit prsia? a u koho?