Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

mondan
a chystas sa to reklamovat? lebo ja nad tym dost intenzivne rozmylam a ti poviem, ze asi mu budem volat na 99 percent

mondan

martinka54
ako ťa tak čítam tak v podstate máme ten istý problém..Rozmýšľala som aj nad tým že Dr.Trškovi pošlem e-mailom fotky a nech sám povie prečo to tak je, ale viem že by mi povedal to čo mi povedal keď som sa pýtala na teba: aby som prišla že on to potrebuje vidieť naživo a tam nastáva môj ďalší problém..ako to ideš riešiť ty?

martinka54

mondan
ja tiez ked lezim mi idu stran, ale predtym to tak nebolo. bud mi povolila koza alebo mam tam este stale prebytok a cez opuch to nebolo vidno

mondan

martinka54
mne ale najviac vadí to že tie prsia odskakujú do strán a keď ležím mám ich tak upadnuté ako pred opkou..

mondan

martinka54
premýšľala som nad reklamáciou, ale pamätám si že ešte pred opkou doktor hovoril že reopka bude na moje náklady, iba v prípade že je chyba ich tak si zaplatím buď zákrok alebo silikony to si presne nepamätám. Takže tak či tak by to chcelo ďalšie prachy a to si ja už dovoliť nemôžem, ledva by som naškrábala na cestu za ním do BA, lebo som prišla o pracu ja a aj môj manžel..

martinka54

mondan
na tej poslednej fotke pozeram, ze mas jednu bradavku fakt nizsie. ja som praveze zo zaciatku mala velmi dobry pocit, ale ked to zacalo odpuchat a usadzat sa, jazvy mi povybledovali a uz vidim, ze to nie je tak ako som chcela

martinka54

mondan
krasa co ti na to poviem. mne zase to lave prso strasne krici v plavkach a ked som naha o tom ani nehovorim. chces to reklamovat?

mondan

martinka54
a čo toto: keď zodvihnem, ale silnejšie na niečo pritlačím tiež sa mi prsia posunú do strán. a keď mám väčší výstrih a som trebárz na nákupe, zodvihnem sadu malinoviek tak sa mi posunú do strán a ak sa mi tam niekto pozerá- hanbááá..