Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

martinka54

pozerala som na omlazeni a nasla som tam toto.davam to sem len preto,aby si si to pozrela,ci sa ti nezda,ze je to nieco podobne ako v tvojom pripade.nelakaj sa,mozno to vobec nie je tvoj pripad,ale spytaj sa na to doktora,ci to nemoze byt nahodou aj ten pokles implantatu.ale ak by to aj nahodou bol,tak to ti doktor urcite povie aj bez toho,aby si sa na to musela pytat.

Lia86

Ahojte dievčence, konečne som sa odhodlala a zaregistrovala sa. Každý večer vás tu čítam. Aj ja som sa rozhodla dať si spraviť krásne prsíčka a vybrala som si aj dr Tršku, ale trošku ste ma zneistili keďže ste neboli s ním spokojné podaktoré...Ešte som zvažovala aj Medestic, dr Dziuban. Prosím, nemáte niektorá s ním skúsenosť? Alebo je tu aj holka, ktorá bola spokojná s dr Trškom? Ďakujem krásne za každú radu.

bodynka

citim to len na jednom aj to je normal?? :D Sak mi dr.Cerven povie , uz sa tesim na kontrolu.
Mondan som 2 mesiace po.

zasuvka

Mondan,Martinka54

ste ma aj vyľakali.Mám termín na september k dr.Trškovi a teraz fakt neviem.
Baby išli by ste do toho aj teraz po týchto skúsenostiach,alebo radšej by ste menili lekára?

mondan

barbora10
ďakujem ti, trochu si ma ukľudnila s tou kapsuláciou..Ten opuch mám, ale len zo spodu tam kde mám ten rez, má zhruba 1cm na hrúbku, ale vidieť to. Ak budem stíhať ešte dnes pošlem livke foto. Ale dnes som videla fotky martinky54 a poviem ti, že je na tom ešte lepšie ako ja. Počkám ešte tak mesiac a potom, ak by ten opuch neustupoval zavolám doktorovi a uvidíme.

barbora10

mondan,bodynka

zo spodu je uplne normalne,ze ten implantat citite,lebo tam ho nekryje ziaden sval a preto bodynka mozes citit zo spodu aj to vlnenie.

mondan

ty si spominala,ze mas este po troch mesiacoch opuch???neviem,ci to je po takom case normalne,to vie len doktor,takze mu zavolaj a spytaj sa ho na to.

dievcata,kapsulacia sa moze prejavovat tvrdnutim prsnika,zmenou jeho tvaru,teda deformaciou,zvacsenim sa jeho velkosti,takze je to vidiet i na phlad a prsnik moze i pobolievat.

mondan

bodynka
aj ja ho cítim a tiež by ma zaujímalo či to má niečo spoločné s kapsuláciou alebo nie..Ja som 3 mesiace po opke a ty?

bodynka

Ahojte , chcem sa spytat ci aj niektore mate take nieco ze citite odspodu implantat. Na jednom ho citim akoby okraje aj vlnky ... Na druhom ee
Ako sa tvori kapsula? :DD