Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

mondan
ak sa ti tie prska nepacia, tak nevahaj a chod za nim.urcite sa volako dohodnete, on je ferovy clovek a chce, aby zeny boli spokojne, som rada, ze to neberie ako na beziacom pase. mozno aj tebe sa najde riesenie. mas moju podporu :-)

martinka54

baby dopadla som super, doktor je jeden fantasticky clovek. zoperuje ma este raz, ale az v januari nech to mam vsetko vyzrete. hovoril, ze technicky bola operacia dobre spravena, ale tej koze tam bolo dost a nieco zostalo a aj povolilo, ze urcite nebudem mat ich take vypnute ako taka co ma nulovy zaklad, ale da sa s tym este porobit. dokonca sa ma pytal ci chcem este viac vypnut aj pravy prsnik. velmi sa tesim, hovoril, ze toto sa da robit v lokalke, lebo je to iba povrchove, ale pokial by som si mala celkovu doplatit, tak si ju radsej zaplatim, lebo v lokalke sa bojim.ale vravim povedal, ze mi to spravi zdarma, len mozno tu celkovu. mam mu volat este v oktobri. inak som mu hovorila, ze som prekvapena ako si ma pamata, ved mu tolko bab prejde cez ruky a povedal mi, ze si pamata baby aj tri roky dozadu, ale moj hlas, ze mam taky specificky, ze som neprehliadnutelna :-)

zasuvka

baby
som prelúskla celé omlazení,myslím,že na výsledky po operácii si treba počkať,vraj to trvá niekedy až rok,minimálne šesť mesiacov,kým sa to všetko poriadne usadí a telo si na to zvykne.
Určite každá z nás ide do toho,že bude mať prsia také aké sa páčia práve jej,pravda je však taká,že sa musí vychádzať zo základu.Tiež mám pocit,že čím menší základ tým je to lepšie,preto neočakávam žiadnu slávu ja osobne.

Barbora10
poviem ti,že ich máš fakt krásne,aj keď na foto hneď po opke sa mi zdali,že sú vidieť,že su silikóny,teraz na nových fotkách fakt super,gratulujem

mondan

tinda
nie korekciu nie, ale ja som mala asymetriu a bradavky som mala v dosť rozdielnych výškach. Kôli tej asymetrii mi musel aj odobrať mliečne žľazy z jedneho prsníka (ľavého) a ďalší problém bol v tom, že mám veľmi široký hrudník (kedysi som cvičila kulturistiku, tak preto..)Možno kôli odobraniu tých žliaz mám ešte stále ten opuch zo spodu pri reze na ľavom prsníku.

mondan

lia86, tinda
ja by som tiež nemenila Dr. Tršku,bola som od začiatku spokojná aj s veľkosťou aj s prístupom aký mal ku mne.Ja som mala tiež dosť komplikované prsia a mal čo robiť aby s ních niečo vykúzlil..a to že nastali problémy? Som ešte krátko (3mesiace) po opke čiže všetko sa môže ešte upraviť. Sám hovoril že 6 mesiacou až rok a až potom je vidieť úplný výsledok.. Takže ešte počkám a nejdem sa zbytočne ľakať..

martinka54
som strašne zvedavá ako ti to dopadlo a čo ti povedal..Už nech si tu:-)

barbora10

leus

na omlazeni najdes aj taku temu.mali tam niektore zeny aj fotky prs po odkojeni s implantatmi.ale samozrejme aj tu je to riziko,aj ked je implantat pod svalom.prska mozu byt take iste krasne ako pred kojenim,ale aj nemusia.

barbora10

martinka

to je samozrejme.davam ti za pravdu.ved uvidis,co ti povie.

leus

a vzdy su tu iste rizika.vzdy s nimi musis pocitat.kazdy doktor je len clovek.na kazdeho su tak ako dobre recenzie,tak sa najdu aj tie menej dobre.a treba pocitat aj s tym,ze nie vzdy ide vsetko podla predstav,lebo telo je telo a keby sa mame bat,lebo jeden povedal,tak sa nemozeme dat operovat asi nikomu,pretoze na kazdeho doktora aj na toho najlepsieho sa aspon raz najde aj zla kritika.a myslim,ze toho doktora to tak isto velmi trapi,ked je pacientka nespokojna.

martinka54

lia
tak to mas este cas,ale na konzultaciu si myslim, ze ta cim skor pozvem aby si mi mala cas na rozmyslenie. ja som mu volala v stredu a hned zajtra, ze ma zoberie aj ked to nabite.