Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

Lia86,
ďakujem, som teraz v takom stave,že neviem čo ďalej..na jednej strane chcem vedieť na čom som, ale na druhej strane keby som sa mu musela ísť hneď ukázať momentálne to nie je možné:-(( a preto som mu ešte vôbec nevolala, lebo určite bude chcieť, aby som prišla..

Lia86

Mondan,

ja by som dr asi zavolala a povedala, aký máš problém a spýtala, či ešte treba počkať, alebo to začať riešiť hneď, možno bude treba to hneď poriešiť, a možno ti dr povie, že to chce ešte čas...

mondan

martinka54,
tak to ti gratulujem, že si tak super pochodila...a to že ti to spraví grátis ma že úplne dostalo..je fakt zlatý že sa takto zachoval. A čo si mu vlastne povedala o akom probléme, že to je hneď na operáciu? Ja sa ďalšej opky bojíím:-(( Stále premýšľam nad tým, že ešte je to málo 3 mesiace a žeby som mala počkať, tak ako ty, do tých 6mesiacou a potom ak by sa to nezlepšilo, tak mu volať.Čo myslíš mám ešte počkať alebo to nemá význam?

sya

baby ja mam uz rok a tri mesiace po opke a stale ma boli lave prso... nie vzdy, ale boli... uz by ma asi nemalo boliet vsak??? :(

tinda

zasuvka ja mám termín 13.9 a presne ako sjuzi píše ja som bola tiež na troch konzultaciach a z nikoho som nemala taký super pocit ako z neho,nemám nad čím rozmýšlat a nikdy som nezapochybovala,že je super odborník alebo,že som si zle vybrala,martinka super som vedela,že ta len tak neodbije a všetko poriešite

barbora10

martinka

super,ze ti to takto dopadlo.urcite by ta doktor len tak neodbil,ked mas takyto problem.uz len dufat,ze sa to na druhy krat podari a uz budes iba spokojna.

zasuvka

ved to je jasne,ze karatko po operacii su este prska vselijake.kazdym mesiacom boli prirodzenejsie a krajsie,teraz som po operacii uz sedem mesiacov a prska su uzasne a krasne.a nikdy by som neverila,ze budu na dotyk take makkucke a prijemne:-)

Lia86

Martinka54, Tinda, Mondan, Sjuzi123,

baby, ste strašne zlaté, ste ma ukľudnili a presvedčili, aby som o dr. Trškovi nepochybovala. Konzultáciu mám 17.8. a opku predbežne 25.10. v ŠNOPe, tak sa teším, chcel mi dať aj skôr termín, ale ešte musím došetriť koruny resp. euráče:)

Baby, po opke ste ako riešili, že ste potrebovali ostať doma? Vzali ste si v práci dovolenku? Alebo ste sa nechali vypísať na PN?

sjuzi123

ahojte baby, dlhoooo som tu nebola.
Lia86, tinda:
ja som bola tiež u Tršku v apríli, základ nulový :) a som veelmi spokojná. Mám v galérke síce len staršie fotky, kde nie sú prska vidieť uplne ešte usadené, ale pošlem čoskoro určite, môžete sa pozrieť. Dr. Trška je fakt skvelý, ja som bola na 3 konzultáciách a iba z neho som mala dobrý pocit, priam až taký, že som sa operácie vobec nebála, ani nervozna som nebola, až som sa čudovala. Viacej som nervozna zo zubarky :D

Najčítanejšie články