Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

clang

Florida

a ku komu ides nakoniec na opku? no vies, vlastne kazda zena ma svojim sposobom miernu asymetriu, pretoze asi ziadna ich nema na milimeter rovnake. a ked to s tebou lekarka neriesila, mozno to nie je az tak velky rozdiel. si v galerke? ze by som sa pozrela. skus si pozriet aj ty mna. ja idem na opku hlavne z tohto dovodu, u mna je to viditelne.

Florida

ahojte tak mne sa uz termin op blizi, trosku premyslam o tej asymetrii lebo aj ja mam jedno mensie ako druhe aj ked teda nebije to tak do oci kedze nemam velke prsia, a nejako to lekarka so mnou neriesila ze mi da do kazdeho inu velkost tak sa s nou musim este pred op poradit , vsak ked pojdem na predoperacne buduci tyzden tak ak tam bude sa jej spytam na to.
Trosku sa bojim, aj ked to neviem ten strach ze z coho popisat.

clang

martinka54
pozerala som si fotky v galerke a naozaj ako aj barborka pisala na zaciatku po opke boli krasne sumerne a uplne rovnake. dufam, ze sa ti to podari vyriesit tak, aby si bola spokojna. verim, ze si z toho nestastna, ked sa tesis na nove prsia a dopadne to takto..

len teraz som dostala zas chrobaka do hlavy, lebo ja mam asymetriu uz teraz a doktor mi navrhol rozdielne aj velkosti aj profily na vyrovnanie, tak snad sa mi to vsetko usadi tak ako ma...

pespra

laloa556 dakujem :-) fotku urcite poslem.

U toho Dr. Gubu ste asi teda ziadna neboli. ALe vacsina z VAs tu chvali Dr. Cerveňa, takze som sa rozhodla, ze zavolam a objednam sa na konzultaciu k nemu :-)

Len by som sa este chcela spytat, pisali ste tu, ze po tyzdni ste niektore boli schopne co to robit a ze sa odporuca byt doma cca 2 tyzdne. Ja mam pracu, kde dost hybem rukami a natahujem sa, za ako dlho budem moct ist do prace, ab ysom sa vedela v pohode hybat? Dakujem za kazdu odpoved

lenkea

cuker
odporuca sa byt 10-14 dni doma, ale ked mas nenarocnu sedavu pracu a budes sa na to citit, tak myslim ze by to nemal byt problem

martinka54

barbora
dakujem za podporu a aj za pochvalu, ale este stale mam nieco v bokoch a trochu na brusko, ale chcem to riesit znova az od septembra, lebo cez to horko ma to nebavi.
mas pravdu po opke vyzerali fajn, ale teraz som z toho smutna, ved uvidim co mi povie v piatok doktor.