Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

martinka54

mas pravdu.aj ked sa mi tvoje prsia stale velmi pacia,ale na prvy pohlad vidiet,ze je kazde ine.vyzera to,ako keby sa ti kazdy implantat usadil inak.ten jeden akoby sklzol nizsie ako ten druhy a to asi robi aj ten rozdiel v bradavkach.sila,lebo na tych prvych fotkach kratko po operacii mas prska dokonale a kazde rovnake.uplne ta chapem,urcite by som ajja bola z toho nestastna.chod sa ukazat co najskor doktorovi a uvidis,co ti na to povie on.a este ta musim pchvalit,lebo na fotkach vidiet ako si schudla a aj brusko mas velmi pekne a chudunke.no,si proste kost:-)

barbora10

mondan

tak to sa ti doktor urcite k tomu vyjadri a myslim,ze ta aj upokoji.ale urcite bude chciet aby si prisla osobne,lebo po telefone sa len tazko da nieco riesit.

mondan

barbora10
ďakujem za tvoj názor a plne s ním súhlasím, ja v podstate nechcem reklamáciu, len vyjadrenie, či to tak bude na stálo, alebo sa to časom môže upraviť. Aj tak by som na reopku nemala financie..A v podprde vyzerajú úžasne to je hlavné.. Vôbec netuším ako sa prejavuje kapsulácia a veľmi by som ocenila keby mi to tu niekto vysvetlil, pretože mňa nič nebolí, len problémy stými implantátmi...

martinka54
budem čakať a ďakujem ti vopred...

alore

barborka 10 dakujem...uz som ti napisala len mi nejako blbne pokec a nemam ten mail v odoslanych tak neviem ci ti prisiel...daj vediet prosim :)

laloa556

martinka, mondaj - bodaj by sa to ešte spravilo :( je mi ľúto, že vám prská nevyšli podľa predstáv a som zvedavá ako sa Dr. zachová a čo povie, držím palčeky!

alore

barborka nemohla by som sa ta este na par veci popytat? ale sukromne. Napis mi prosim mail na alore@azet.sk nech viem kam ti mozem napisat aby si tu verejne nemusela pisat svoj mail..budem vdacna