Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

martinka,mondan

je mi luto,ze mate taketo problemy:-(martinka tvoj problem je vlastne,ze mas kazdy prsnik iny a dokonca jeden vacsi a tiez kazda bradavka je ina???mrzi ma ze si neni spokojna:-(

mondan

neviem to isto,ale dost pochybujem,ze doktor uzna ako reklamaciu,to,ze ti prska pri lahu idu do bokov a ze ten implantat v tele stale citis.to nie je dovod na reklamaciu a len tazko ti to uznaju.chapem,ze si ty s tym nespokojna,ale to ako ti implantaty prijme telo,to uz doktor neovplyvni.samozrejme,ze ked vznikne kapsulacia,tak to je nieco ine a vtedy reoperacia je nevyhnutna,ale to ze ti implantaty idu do stran pri dvihani niecoho tazsieho je sposobene tym,ze su pod svalom a ked ten sval napnes,tak to sposobi tu zmenu tvaru.neviem mozno sa mylim,su to len moje dohady,urcite sa na to spytaj tvojho doktora a on ti urcite poda vysvetlenie.drzim palceky,nech to dobre dopadne.

mondan

Martinka54
tak to je super...držím ti prsty a som veeeeľmi zvedavá čo ti na to povie.Začínam mať strach, aby tie naše problémy neboli vážne. Inak budem nútená ísť tam za ním tiež..

martinka54

mondan
nemam ani neviem s takymi vecami robit. do mt bol velmi mily, hned vedel kto som a povedal, ze neni problem, ze sa na mna pozrie len to musi vidiet lebo po mt sa to neda

mondan

martinka54
prosím ťa daj mi hneď vedieť čo ti povedal..aspoň sa podľa toho budem môcť zariadiť aj ja...máš skype?

mondan

martinka54
ver tomu že aj keby ťa zobral na reopku tak by to nebolo hneď ale až na zimu..Takže kľudne volaj, veď aj ty si môžeš určiť kedy by si mohla..

martinka54

mondan
ja nemam problem ist kedykolvek, ale zase rozmyslam nad tou opravou. kazi mi to plany. teraz je teplo a v septembri asi pojdem na dovolenku. mam to pomotane