Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tinda

ja som tiež objednaná k Trškovi v septembri na opku a poviem pravdu,tiež som sa vyplašila ked som to tu čítala,ale veru ako baby hovoria može sa to stat komukolvek,jednoducho ked sa rozhodneš pre takýto zákrok musíš ratat aj s istými rizikami a ako martinka spomínala najlahšie je vložit implantat do nulového základu tam teda nie je čo pokazit,baby nezúfajte doktor Trška je jeden seriozny doktor určite všetko poriešite k spokojnosti,držím palce.

Lia86

Martinka,

trošku si ma ukľudnila, asi nakoniec pojdem k nemu. Len mi je divné, že sme si s dr. Trškom písali, aj som s ním volala a sme sa dohodli, že mi pošle termín na konzultáciu a predbežne i na opku dakedy v Októbri/novembri, a je tomu už zopár dní, a nič mi neposlal, aj som mu to ešte pripomenula mailom a nic :(

martinka54

barbora
ved to ja sa tiez toho drzim a keby som mu neverila nikdy by som k nemu nesla. a keby bol zly tak by ma odbil hned po telefone a on sa praveze super zachoval, len nech pridem, ze sa na to pozrieme a bola som milo prekvapena, ze hned po mene si ma pamatal, ved tolko bab mu prejde cez ruky.

barbora10

martinka

potom daj vediet,ako si dopadla.budem ti drzat paste:-)a mam ten isty nazor ako ty.chyba sa moze stat hoci komu.a mozne je,ze za to doktor ani nemoze.

martinka54

barbora
dakujem, ale uz som to citala. vlastne ja som preluskala cele omlazeni kvoli tomu :-)
zajtra budem vediet tak som zvedava ako mi to dopadne

martinka54

baby teda hlavne leus, preco neist k nemu este raz? chyba sa moze stat komukolvek, mne to nevadi pokial bude mat normalny pristup a mi to opravi. dr. trska je velmi zlaty clovek, prijemny a ma krasnu pracu.vies lahke je pichnut implantaty takej baby co ma nulky alebo jednotky, ale ja som potrebovala celkovo upravu prsnika po dcere a po operacii to vyzeralo v pohode az kym sa mi neusadili.