Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Martinka 54,

držím päste aby ti všetko dobre dopadlo a bola si so svojimi prerobenými prskami šťastná prešťastná.

Mondan,

Dúfam, že tebe sa prská tiež dajú doporiadku a všetko dobre dopadne.

Ja by som chcela implantáty pod sval a ísť do maxima, čo dr navrhne. Len sa trošku bojím tej bolesti. Baby, keď ste sa prebrali po opke, bola to taká obrovská bolesť? Koľko dní trvala intenzívna bolesť? Mohli ste hýbať rukami? Trošku sa celej opky bojím ale strašne sa teším na nové prska.

mondan

martinka54,
aha takže vlastne ani nevieme prečo ich cítime len sa môžme domnievať že je to kožou? Závidím ti a zároveň ti móóóc prajem, hlavne nech ti to urobí presne tak ako si to želáš:-)))

mondan

martinka54,
takže to že ho tam cítiš jetým že máš nadbytok kože? Lebo ja ten ľavý tiež dosť cítim, ale keď ma mal ísť operovať povedal že viac ako 295ml mi tam nevlezie a nakoniec mi tam dal 325ml..tak tomu teraz nerozumiem..a nepovedal ti žeby sa to časom mohlo napraviť a prestala by si ho cítiť?

martinka54

mondan
zacala som s tym, ze ten lavy prsnik je trochu nizsie a ta bradavka je taka predlzenejsie aj to ze ho tam citim ako keby nebol ani moj ten prsnik. ked som lezala som mu hovorila, ze ten pravy sa da, ale ze sa mi dost rozlievaju a predstavovala som si, ze budu take vypnutejsie. a nato mi povedal, ze aj to sa da spravit, ale ze teraz ten pravy je prirodzeny a potom to bude byt do oci, ze su tie prsia spravene, ale mne to nevadi ja prave take chcem. cim viac koze mi zoberie tym pojdu prsia vyssie. takze sa mam rozhodnut ci chces opravit lavy tak aby bol ako pravy alebo obidva. kedze mi navrhol aj pravy, ze mi spravi tak silno vaham nad tym, ze chcem obidva. opku mi moze spravit aj v novembri, ale radsej by dockal, ked mi to nesuri az na januar, nech mi to dobre vyzreje, aby jazvy nehrubli zbytocne. ved teraz pojde zima tak mi to je prakticky jedno. ja sa druhej opky neviem dockat, tak sa tesim a verim, ze na druhy krat to bude super a myslim, si, ze tato druha uz nebude taka bolestiva, lebo idu sa robit len povrchove upravi.aj ked mna ani ta prva nejako extra nebola.

Najčítanejšie články