Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tinda

zasuvka hej mám jedno dieta,aj mne chcel robit cez dvorce aj upravu ja som odmietla,tiež len pod prsnou ryhou chcem vložit implantat.Cena 2800eur.Ja čakam ešte na tie papiere a čo tam vlastne je v nich?aké vyšetrenia?vyšetrenia si spravim na začiatku septembra resp.týžden pred opkou asi...

zasuvka

Tinda,
ide mi dávať 370ml,papiere mi vypísal hneď pri konzultácii,keďže som nechcela,aby mi prišli domov poštou,to vieš dedina. /slnko,seno/
Ty už si po deťoch?,pozerala som v galerke tiež máš slušný základ,akú ti dal cenu?
mne chce robiť ako martinke cez dvorce,ale asi ho poprosím nech mi to spraví popod prsia.
Kedy začneš robiť predopreačné?

nelusik

Ahojte kočky,som tu nová:)konečne som sa rozhodla dať si silikonové prsia,a vybrala som si dr.Tršku.Myslíte,že som si vybrala dobre?Za odpovede dakujem:)

martinka54

lia
je to tvoja vec a kazdy ma iny nazor. mne nevadi, ked by niekto povedal a riesil ma, ze ma prsia spravene, ale niekotre baby sa zato hanbia

Lia86

Martinka54,

Ďakujem ti za odpoveď, si moc zlatá. Ja by som mala mať operáciu v pondelok a na druhý týždeň v pondelok by som už rada bola v práci, mám prácu za pc zväčša, ale keď by som sa na to necítila, tak jasné, že ešte pár dní ostanem doma. Len neviem, čo povedať v práci, či im povedať, že idem na augmentáciu, alebo im nehovoriť nič:-/

martinka54

lia
a este k tym rukam, prvy tyzden som ich moc nepouzivala iba ked som musela, ze napit sa, najest, zapalit, ale ja som sa bala kvoli tomu, ze mne moc krvacal pravy prsnik v nemocnici. aj osprchovat som sa nechala priatelovi, ale niektore baby tieto veci robili automaticky same.

martinka54

lia a zara
dakujem

lia
ja som nemala bolesti, ked som sa zobudila, praveze som sa usmievala a mala som dobru naladu. nechapala som, ze som bola na operacnom stole a teraz som v posteli zakryta s paplonom :-) pokial si budes pytat infuzky od bolesti nacas a doma si budes davat na cas flektor, tak to nie je az take strasne. tazko sa rozhybava rano, ked vstanes, lebo budes cela stuhnuta, ale na taky 4 az 5 den ti bude podstatne lepsie ani nebudes vediet, ze si niekde bola. vies, keby to bol taky horor tak by som do toho urcite neisla na opravu znova.

Najčítanejšie články