Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sjuzi123

baby, vy ste po opke kedy začali prsia cítiť že sú úplne vaše a v súlade s vašim telom? Bo ja mam teraz 4mesiace po a občas mám pocit akoby ma stále niečo zväzovalo, že to nemam take uvolnene. Aj ked vstavam z postele tak pravú stranu mam taku zvlastnu. Mali ste aj vy niečo podobné?

nelusik

zasuvka

Dakujem za odpoved,čítam že máš termín 13.9. ja mám o 2týždne neskôr.Budem mať tiež impl.Polytech a anatomy pod sval.Čítala som, že sa môžu pootočiť,tak mám z toho obavy:(

zasuvka

nelusik
len sa pýtaj,ale ja som tiež len čakateľka, viac info majú baby čo májú už po,ale rada ti odpoviem čo budem vedieť

zasuvka

tinda,
sú tam interné predoperačné laboratórne vyšetrenia,sono prsníkov,treba to po tom z výsledkami konzultovať s anestéziologičkou zo šnopu,
Rozmýšľala som,ale nad zmenou značku,ten polytech,no neviem asi by som radšej inú značku,je taká naznáma.
Asi už moc špekulujem, nerozhodný človek hotová opica no hrúúúza,

nelusik

zasuvka

Ahoj,nehnevaj sa,že sa vám sem pletiem,len sa chcem spýtať akú značku inplantátov budeš mať?a či ideš Trškovi?dakujem